fredag 14. september 2018

Oppskrifter med eple

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Man setter alltid stor pris på å få servert saftige kaker. Her er oppskrift på eplemuffins (eller cupcakes) med kanel, som er fint å ta med på dugna servere i barnebursdagen eller fryse ned og ha på lur til når du får overraskende besøk. Eg har mange oppskrifter med eple i arkivet, og eg tenkte det ville passe seg med eit temainnlegg idag: nydelige oppskrifter med sesongens norske epler!


Alle oppskriftene er uten tilsatt sukker, kan lages glutenfri og eit sunnere alternativ for både store og små. Oppskrifter med eple : Syv deilige ting du kan lage med epler. Denne salsaen er både frisk og fargerik.


Kombinasjonen av jordlige smaker fra rødbeter sammen med den syrlige smaken fra eple og sitron, er en perfekt match. Server til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.

Eple er en frukt kjent allerede fra steinalderen og finnes i dag i et ukjent antall varianter. Opprinnelig kommer eplet fra Asia og frukten kjenner vi jo fra bibelhistorien, der Adam gir Eva et eple , selv om dette antagelig var et granateple. Eple har et tynt spiselig skall som kan ha grønn, gul, gulrø rød eller kombinasjoner av dette som. Mos den grovt med en stavmikser eller med en sleiv om du bruker skrelte epler. Kok til eplene er møre.


Piff opp måltidet med en syrlig eple - og rødløkssalsa. Dette er et godt tilbehør til grillmat, svinekjøtt, kylling og kalkun. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Smør, sukker, mel og bakepulver smuldres sammen.


Rør i sammenpiskede egg. Deigen fordeles over i en smurt, rund kakeform. Rens og del eplene i båter som legges tett over deigen. Her finner du en lekker oppskrift på Eplesyltetøy.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Litt arbeid og en god del mer tid ligger det bak denne eplefylte wienerstangen. Ferdig butterdeig er en mulighet, men det er ganske kult å lage sin egen wienerdeig.


Samme deig kan du dessuten bruke til andre wienerbrø croissanter eller pain au chocolat.

Det skal kjevles og hviles og brettes, slik at deigen ender opp med mange tynne smørfylte lag. Men du får igjen for innsatsen. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Her er en oppskrift på litt grovere pannekaker med kjempedeilig eple - og kanelfyll. I filmen ser du flere forslag til fyll.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer. Vend forsiktig vekselvis inn resten av de tørre ingrediensene og smør- og fløteblandingen. Når alt melet og smør- og fløteblandingen er godt blandet inn i eggedosisen heller du eplene over i et dørslag eller en sil og lar vannet renne godt av.


Vend inn eplebitene i eggedosisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg