mandag 30. oktober 2017

Tips forkjølelse

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Influensasesongen starter gjerne i begynnelsen av oktober, og når en topp i januar. Når bør du kontakte lege, og hvem bør vaksinere seg?


Du er kanskje en av mange som har blitt forkjølet?

Da trenger du kanskje gode tips til forkjølelse : Når man først har blitt forkjølet – hva gjør man? Det er alltid like kjedelig når man kjenner at forkjølelsessymptomene begynner å tre frem. Vær snill med deg selv Det siste og viktigste rådet ved forkjølelse er å gjøre opplevelsen så hyggelig som mulig. Du vil antageligvis hoste og snørre deg gjennom de nærmeste dagene i sengen, så det er like greit å legge til rette for at det blir litt hyggelig. Forkjølelse er ufarlig virusinfeksjon.


Håndvask er kanskje det fremste smitteforebyggende tiltaket når det gjelder forkjølelse. For å unngå å bli smittet, har U. S Food and Drug Administration samlet følgende tips : Vask hendene ofte.

Da kan du forsøke disse kjerringrådene. Når vi ikke orker ta turen til apoteket eller vil unngå å bruke medisiner, kan det være verdt å ta en titt på kjøkkenet. Ta noen granskudd og kok en te på dem, eller tygg dem som de er.


Gode råd ved forkjølelse. Les mer om forkjølelse. Når kjærlighet gjør skade – syv tips for å komme deg vekk. Av Anne Cathrine Syversen. Hosten kan imidlertid vare i tre uker eller mer.


Det er som oftest ikke nødvendig å oppsøke lege ved forkjølelse , men det anbefales hvis du ikke er bedre etter to uker eller ved svært redusert almenntilstand. Dette gjelder spesielt de aller yngste og eldste. Småb arn har i gjennomsnitt 7-forkjølelser i året, mens voksne har ca.


En forkjølelse er en virusinfeksjon i de øvre luftveiene, og kan komme av flere forskjellige virus – de fleste helt ufarlige. Barn fra et halvt til år rammes spesielt ofte. Ved influensa og forkjølelse kan hosten henge i noen uker, og det er faktisk helt normalt.


I denne artikkelen har vi samlet noen av rådene. Har man slim er det viktig at slimet hostes opp, slik at det ikke blir liggende i luftveiene, sier farmasøyten. Både Nordstrand og Thune understreker at du ikke bør gå rundt med tørrhoste over lengre tid.


Og hvis du ikke allerede sitter i sofakroken med rennende nese og et hode fullt av bomull, kan du faktisk bli kvitt forkjølelsen før den i det hele tatt bryter ut.

Når halsen kiler og hodet begynner å verke bør du kaste deg over denne hjemmelagde drikken for å kvitte deg med forkjølelsen med en gang, skriver Prevention. Tips mot forkjølelse – visste du at svarthyllebær kan hjelpe? Det er fort kjerringrådene som blir ditt største håp i kampen mot sykdommen.


Legens beste tips mot forkjølelse og influensa. Disse forholdsreglene bør du ta for å forbli sykdomsfri – og dette bør du gjøre dersom uhellet først er ute. Tips for å forebygge sykdoHa et velbalansert kosthold: immunsystemet er avhengig av mange vitaminer og mineraler for optimal funksjon.


Unngå raskt vekttap: lavkaloridietter, mange dager uten mat og rask vektnedgang har vist å påvirke immunforsvaret. Går du ned i vekt og trener tungt samtidig er det en belastning på immunforsvaret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg