mandag 16. oktober 2017

Lindex kvadrat

Kjøp den nye Lindex kolleksjonen. Lindex sitt forretningskonsept er å tilby inspirerende og prisgunstig mote til den moteinteresserte kvinnen. Sortimentet inneholder flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk. Mer enn halvparten av Lindex sitt totale sortimentet kommer fra mer bærekraftige kilder, og Lindex har forpliktet seg til å nå innen.


Lindex ´ vårkampanje handler om at ekte skjønnhet ligger like mye i hva man gjør som i hvordan man ser ut.

Se Lindex år – Kathrines favoritter Lindex fyller år! Jeg har fått det ærefulle oppdraget med å plukke ut og style mine favoritter fra… 31. Fra til mars var det Grønne Dager på Fornebu S. Kvadrat Gamle Stokkav.


Gjør barna klare for nye eventyr! Vi fokuserer på høy kvalitet i våre klær og god passform for alle kroppstyper. Hos Lindex finner du siste mote til en god pris.


Vi har et stort sortiment bukser der mange modeller er produsert på en mer bærekraftig måte.

Finn din favoritt på Lindex. Er dette ditt firma? Når du finner rett størrelse kan du bestille denne fra Lindex. Du kan prøve protese-BH i følgende butikker:.


Web SMS Send oppføring på SMS. Vi tilbyr frisk, feminin og moderne mote tilgjengelig i vår online shop og i våre butikker. Vår skandinaviske arv påvirker vårt design, og gjør oss unike som en internasjonal motekjede. Lindex tilbyr et bredt utvalg av dame- og barneklær, undertøy, kosmetikk og hudpleieprodukter.


Her kan du finne alle Lindex butikker i Sandnes. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Vi får aldri nok kjoler i klesskapet og vi elsker å kunne bruke kjoler til både hverdags, fest og på jobb. Velkommen til et av Norges største kjøpesenter!


Velg denne smale buksen med avkortede ben og skreddersydde detaljer for en klassisk stil. Iris er vår perfekte hverdagsbukse som passer like bra til joggesko som til høye hæler. Denne, som har moteriktige kvadratmønstre, er helt perfekt akkurat nå!


Sortimentet vårt omfatter flere konsepter innen damemote, dameundertøy, barneklær og kosmetikk. Vær dag er en utfordring, men med flinke ansatte som viste va de skulle gjøre gikk det som en drøm, vareinngangen var den største utfordringen, du viste ikke hvor mange paller du fikk vær dag, og i mange perioder jobbet jeg 7dagers uke, da vi ikke hadde en mulighet for å pakke ut varene, vi hadde mange kampanjer hele uka og det krevde mye planlegging.

Det blir herlig rosa snacks og forfriskninger til. Du får alltid fri frakt til din lokale Lindex -butikk og dagers åpent kjøp. Fri retur i alle butikker.


Varer fra MOM må returneres til Lindex Online Shop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg