onsdag 4. oktober 2017

Tegn på at du ikke er gravid

Tegn på at du ikke er gravid

Hvis du venter på å bli gravid , har du lett for å tolke alle mulige endringer som tegn på graviditet. Er du i tvil bør du kjøpe en graviditetstest. Hvis resultatet er negativt, og du fortsatt ikke har fått menstruasjonen tilbake, kan det hende du tok testen for tidlig. Vent noen dager og prøv igjen. Hvis du måler morgentemperaturen for å fastslå når du har eggløsning, og oppdager at temperaturen holder seg forhøyet mer enn to uker, så kan det være et tegn på at du er gravid.


Smerter i magen kan lett forveksles med menstruasjonssmerter, men det kan være et tidlig tegn på at du er gravid. Hvis man tror man er gravid , er en graviditetsprøve den beste måten å bekrefte eller avkrefte det på. Men det er mulig å få noen tegn og symptomer på at man er gravid , allerede før dato for forventet menstruasjon har passert. Tidlige symptomer på graviditet.


Her er oversikten over vanlige tegn på graviditet. SVAR: Hei Du er nok ikke gravid når du har fått mensen. Det er et tegn på at man ikke er gravid. Da er du mest sannsynlig ute etter å få et sikkert svar så fort som mulig. Her er kjennetegnene på at det faktisk har skjedd – du er gravid ! Du kan godt være gravid , selvom du ingen symptomer har.


Der er kun er én helt sikker måde at vide på , om du er gravid. Jordmor Laila forteller at det første tegn på graviditet er at menstruasjonen uteblir. En graviditetstest vil fort kunne gi et svar på om det er årsaken.


Det skyldes hormonene som er satt i sving. Her er de mest vanlige symptomene på at du er gravid. I mellomtiden, her er noen vanlige symptomer og tegn på at du er gravid. Les svaret på : Bør jeg ta tidlig ultralyd?


Tegn på at du ikke er gravid

KJENNER DU DEG IGJEN? Mange av de følgende tegnene kan være symptomer på helt andre ting. Vi har også føyd til nye tegn etter å ha spurt dere på FB. Gravid ekle tegn på at du er gravid. Uteblitt mensblødning er vanligvis første tegn på graviditet.


Noen kvinner har imidlertid uregelmessig menstruasjon, andre har blødninger i første delen av svangerskapet, så endring i mensblødning er ikke alltid et pålitelig tegn. Hvis du har regelmessig menstruasjon, og den plutselig ikke kommer en måne så er det et tydelig tegn på at du kan være gravid. Forandringer i brystene. Føles brystene dine plutselig ekstra tunge eller harde?


Eller er brystvortene følsomme og ømme? Det kan være tegn på at du bærer på et kommende familiemedlem. I uke eller kjenner mange nå ett eller flere symptomer på at man er gravid.


Nogle ønsker at være gravide og søger spændt at finde tegn på , at det er lykkedes, mens andre ikke har planlagt en graviditet og ligeledes søger tegn på , om det nu er tilfældet eller ej. De tegn , der kan være på at du er gravid , kan også skyldes andre ting, så derfor er der ikke nogen garanti for, at du er gravid med disse tegn. I uke fem er menstruasjonen forsinket med én uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg