fredag 27. oktober 2017

Kahoot utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post! Kundeservice: Hverdager 09.


Skal lage en quiz hvor brudgommen skal svare på spørsmål og bruden skal gjette hva han har svart. En liten test for å se hvor godt de kjenner hverandre. Er det noen som har forslag til gode spørsmål?


De kjenner hverandre ganske godt. Det nærmer seg min venninnes utdrikningslag. Jeg tenkte å få til en liten spørrelek, der jeg stiller brudgommen en del spørsmål, og får han til å svare hva han tror bruden vil svare. Noen som har ideer til spørsmål? Har arrangert et par utdrikningslag de siste årene.


Kahoot følger med på tid og poengstilling, og de fem beste vises etter hvert spørsmål. Prøv Kahoot -quizzen til Komputer for alle, her kan du og vennene dine teste hvordan det står til med datakunnskapen – eller les mer om Kahoot ved å laste ned artikkelen nedenfor! Trenger morsomme forslag til en quiz. Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene. Blir veldig takknemlig for forslag.


Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir. MrsBtobe wrote: Jeg tror kanskje jeg ville byttet de spm som har med penger å gjøre mot noe mer generelt, som hvem er mest økonomisk for eks er jo ingen som har noe med hva dere tjener, hvor mye penger dere har i banken osv. Det kan bli både pinlig og morsomt med en quiz om bruden. Del gjengen i to lag og konkurrer i om hvilket lag som kjenner bruden best. Ofte er det venner fra mange ulike faser i brudens liv i et utdrikningslag , så forbered spørsmål fra barndom, ungdom, skole, kjærester, familie og fritidsaktiviteter.


Jeg fikk flere meldinger med ulike spørsmål om Kahoot etter innlegget mitt i går. Lager derfor til denne siden hvor du kan se - skritt for skritt hva du skal gjøre for å lage din egen Kahoot. Vil bare presisere at dette IKKE er bare for lærere, men for alle som har lyst å lage en spørsmållek, - til selskap og fest.


Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. Join a game of kahoot here.


Vi på HHK har arrangert utdrikningslag i Oslo i flere år! Bor du i Oslo eller omegn så kan vi bistå med deres utdrikningslag i Oslo! Men det er ofte flere ting man burde huske på når man skal arrangere et slikt event. Generell diskusjon. Den klassiske leken er at hver av deltakerne skal pakke inn en liten gave som representerer ett spesielt minne man har sammen med bruden og så må bruden klemme på pakka og gjette hva det er og finne ut hvilket minne dette knytter seg til.


Jeg har en lang liste som jeg fikk fra johans forlover, som han skulle svare på (og jeg også hadde svart på, se om svar matchet ) men da må det en del sensur til først. Kahoot er gratis å bruke, og bare den som skal lage en quiz må registrere seg. Deltagerne kan svare fra sin egen mobiltelefon, og de trenger hverken å registrere seg eller å installere noen app. De får poeng for riktig svar og for hvor fort de svarer.


Her finner du drøssevis av Quiz i mange kategorier. Besøk oss og utfordre hjernen på en god Quiz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg