mandag 30. oktober 2017

Brasiliansk voksing hjemme

Sjekk ut Brasiliansk Voksing Hjemme. Mange får profesjonell hjelp til voksing av legger og bikinilinje. Fordelen med voksing fremfor for eksempel barbering eller hårfjerningskremer, er at resultatet varer mye lenger.


Her følger hårrøttene me og det tar normalt fra 4-uker før du trenger å vokse deg igjen. Er lommeboka tom, kan hjemmevoksing være et godt alternativ.

Les videre for å høre hvordan en gjør med brasiliansk voksing hjemme. Kvelden min begynte som en annen vanlig ukedag kveld. Jeg vokser brasiliansk hjemme. Det er ikke noe problem.


Bruker varmvoks som er for mer sensitiv hu der drar man i selve voksen istedet for å bruke strips, og det er ingen fare for brannskader, da voksen ikke fester seg på huden, men kun i hårene. Prøv deretter brasiliansk voksing hjemme ! Kosmetolog Pernille Petersen, tips og triks nedenfor.

Hva er brasiliansk voksbehandling? Brasilsk voks betyr å fjerne all intimitet med voks. Populariteten til brasilsk voks har økt kraftig de siste årene på grunn av fokus på hygiene og personlig hygiene. Hva slags voks skal jeg bruke? Bikinivoksing hjemme.


Mens stiler som brasiliansk voksing og Hollywood- voksing bør overlates til profesjonelle i og med at man har å gjøre med veldig sensitive og ømfintlige områder, kan de mindre ekstreme stilene oppnås med gode resultater hjemme. Veets bikinivoksstrips er veldig godt egnet til bruk for nettopp det formålet. Hvis du aldri har fått en brasiliansk voks før og er bekymret for første gang, er du på rett sted.


I denne artikkelen finner du all den informasjonen du trenger for å få grundig innsikt i brasiliansk voksing , samt tips for voksing hjemme. Startpakken du trenger for å vokse brasiliansk hjemme. Hjemme spa hardvoks kit til brasiliansk voksing.


Home spa wax kit inneholder alt du trenger for å vokse overleppe, kinn, bryn eller armhule og bikini hjemme. Når sommeren nærmer seg havner hårfjerning på to do-listen til mange. Trenden med brazilian wax - fullstendig voksing av underlivet - har for lengst tatt av i Norge, og her er de beste tipsene før, under og etter voksingen.


De hygieniske forholdene under brasiliansk voksing er svært viktig, både for oss som vokser og for kunden, sier Høgås.

Voksen har en temperatur på cirka grader. Vi har testet brasiliansk voksing. Ikke prøv dette hjemme.


Første gangen du kommer til behandling vil vi gjerne sette av litt lengre tid enn vanlig, dette gjør vi for å forklare deg grundig hvordan behandlingen utføres. Brasiliansk voksing Brasiliansk voksing eller intim voks innebærer fjerning av alle kjønnshår, foran og bak. Du vil også få svar på alt. For timebestiling anbefaler vi vår online booking for en enkel og rask bestilling. Så, uten videre, la oss dykke inn.


Mange kvinner vokser hårene ved bikinilinjen, på leggene og på overleppen. Voksing kan lett gjøres hjemme , og du får like gode resultater som du ville fått etter behandling i en skjønnhetssalong. Veets ferdigvoksede strips er svært enkle i bruk, og er godt egnet til hjemmevoksing. Våre terapeuter er utdannet og har lang erfaring med voksing. Våre mantraer er profesjonalitet og kundetilfredshet.


BeautyBasics er de beste innen Brasiliansk voks i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg