torsdag 12. oktober 2017

Goboken velkomstpakke

Goboken velkomstpakke

Når barnet hører nye or blir de en del av ordforrådet i framtiden. Spedbarn får bøker med god kontrast, og når synet blir skarpere rundt 4-månedersalderen, blir bøkene mer detaljrike. Vi har unike velkomstpakker i Goboken , som anbefales med utgangspunkt i barnets alder. Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden.


Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre til å utvikle seg sammen. Bestiller du velkomstpakke fra Goboken når du venter barn, får du tilsendt velkomstpakken din med en gang. Deretter settes medlemskapet ditt automatisk på pause, helt frem til termin nærmer seg. VELG VELKOMSTPAKKE TIL 2-ÅRING.


Bøkene i Goboken retter seg alltid etter alderen til barnet som får dem, og slik treffer vi med riktig bok til riktig tid. Du betaler frakt Kr 4- for velkomstpakken din. Få en velkomstpakke med spennende bamsebok, fingerbok med rim, Oball og milepælskort fra Goboken. Akkurat nå har du mulighet til å få en supersøt velkomstpakke som er skreddersydd til å hjelpe ditt barns utvikling. Inneholder kaninbok, milepæl-kort, Se, se og tøypose.


Goboken velkomstpakke

Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken. Goboken Lulu pakken – Lille kanins dag, tøyklosser og foreldreveiledere. Barne- og babybøker som setter fart på språklæring hos barn. Goboken barnebokklubb gir rett bok til rett tid med alderstilpassede bøker. Innholdsrik velkomstpakke fra Goboken med den deilige tøyboken Lulu.


Perfekt for de yngste med sine delikate farger, et artig speil å titte i, en bjelle som lager lyd og en hempe å holde i. Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok og Kartongboken Se her! Bli medlem i Goboken og motta gratis velkomstpakke : Lulu, Lulus venner, Tid for lille kanin og tøyklosser. Betal kun porto kr 49. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Lulu-babypakke fra Goboken - Babypakker.


Goboken lager nå e-bøker av en del av våre egne utgivelser. Vi har begynt med den populære bokserien Mine første fakta, og snart utgis også alle titlene i Goboken Lær å lese som e-bøker. Den første boka i faktaserien, Steingamle dinosaurer kan lastes ned gratis av alle. Les mer om bruk av informasjonskapsler. Alle babypakker på én plass.


Her finner du gratis babypakker, startpakker, velkomstpakker, rabatter og rabattkoder til gravide og nybakte foreldre. Man får medlemsblad ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer.


Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg