torsdag 8. juni 2017

Uke 39 gravid

Uke 39 gravid

Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Gravid uke , og 41.


Uke 39 gravid

Denne tiden er preget av venting på fødselen og noen kvinner blir utålmodige. Forberedelsene som kroppen gjør den siste tiden er viktige. Tidlige tegn på at fødselen kan være i gang at vannet går, du har smertefulle rier med jevne mellomrom, og eventuelt at du har tegningsblødning. I uke er dagen for fødselen virkelig nære. Barnet kan komme når som helst nå, men det er lett å la seg lure av kynnere.


Det kommer når det er klart. Men det kan selvfølgelig like gjerne skje i uke 39. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Uke begynner mandag 21.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Livmoren vil etter hvert synke ned og det vil oppleves litt enklere å puste. Noen får problemer med å sove fordi det er vanskelig å finne en behagelig hvilestilling. Det fyller magen og er ganske tung.


Mange vordende mødre lengter intenst til graviditet. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Magen din øker i størrelse, hvilket er et tydelig tegn på at barnet blir større. GRAVID UKE : Kroppen din gjør seg klar for fødsel. Tegn på at fødselen er i gang kan være at det går hull på fostersekken barnet ligger i og fostervann vil da sive ut. Noen ganger kommer det masse fostervann, andre ganger bare litt.


Om du er gravid i uke 4 eller 4 er egentlig ikke det viktigste akkurat nå – inntil du blir innkalt til overtidskontroll. Så prøv å gjøre som de foregående ukene: Slapp av så godt du kan, så tungt som du bærer nå kan du med god samvittighet overlate det meste annet til partner. Bildet er tatt av BRUNA BRUNA fra Pixabay. Du er nå gravid i uke , og fosteret er uker gammelt.


Uke 39 gravid

Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Men fra uke 2 og til nå, uker frem i ti har det jo skjedd en del – for jepp, nå er jeg uker på vei, og termin er fortsatt 15. På torsdag er jeg fullgåtte uker og i dag er jeg faktisk bare dager unna termin. Dette kan du forvente Barnet i 39.


Hormonene hjelper Barnets hormonsystem vil utskille mer stresshormon i løpet av fødselen enn noen annen gang under hele resten av levetiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg