torsdag 22. juni 2017

Fine barnenavn

Av dine syntes jeg alle var fine Har en svigerinne som heter Alicia,syntes det er veldig fint! Kjenner en som heter Ailin,men hu skriver det Aileen-syntes Aileen ser penest ut,men er nok fordi det er det jeg er vant med Hva heter storebrødrene? Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er.


Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste.


Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. Slik finner du unike barnenavn – Vi tar for lite sjanser når vi velger navn til barna våre, sier navneforsker. På Fine -jentenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Vi har sett litt på trendene fo. Ble inspirtert av innlegget lenger nede her om å velge mellom noen navn. Hvis du fikk et barn til, hva ville du da kalt det barnet?


Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre Olga og Gunda populære igjen, selv om de. Når du leser saker om kjendiser og hva slags navn de gir sine barn, kan det virke som at man for tiden kaller barna sine hva som helst. Tidligere har vi skrevet om uvanlige kjendisnavn som Apple.


Det er få som er så kreative når det gjelder barnenavn som kjendisene. Arne Hjeltnes har kalt sin datter heter Ømjer. Märtha Louise og Ari Bens datter heter Talluah. Jentenavn - norskenavn.


Mange fine navn som er nevnt her nå! Fikk idag vite at vi venter en prinsesse i januar. Og da er navnegrublingen godt igang! Liker navn som Sophia, Olivia, Emine. Er gla i litt sjeldne, søte jentenavn.


Personlig liker jeg ikke de gammeldagse navnene ala besteforeldre sine: Ragnhil Dagny, Hallvar Åsmund og den type navn. Men en venner seg til alle navn. Det sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå.


Leter du etter samiske guttenavn? Da har du kommet til riktig sted! Ja, det er ikke usannsynlig. Lærke har en fin klang og de rette vokalene. I tillegg er det jo litt uvanlig, sier Utne.


For et par århundrer siden var Lærke et av mange danske navn som ble brukt i Norge, forklarer han. Navnene nesten ingen nyfødte får. Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne nederst på listene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg