fredag 9. juni 2017

Gratis tannlege psykolog

Time på dagen og lang åpningstid. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. De fleste må betale utgiftene til tannbehandling selv, men det finnes noen unntak.


Personer som bor på institusjon eller mottar hjemmesykepleie i mer enn tre måneder, får gratis behandling av den offentlige tannhelsetjenesten. Tannlegen vurderer dine rettigheter. For alle som bruker privatpraktiserende tannleger er det ikke refusjon for annet enn særskilte sykdommer, eller hvis fylkestannlegen har inngått avtale med en privatpraktiserende om å behandle på det offentliges vegne.

Hvis du vil vite mer om rettighetene for fri tannbehandling, kan du kontakte Fylkestannlegen. Du finner kontaktinformasjon her. Familien treffer jeg minst mulig fordi jeg ikke orker. Har samvær med egne barn og det er det jeg klarer.


Klarer ikke å jobbe, er uføretrygdet. Husarbeid er mer enn nok og ofte for mye, det hoper seg opp. Tverrfaglige behandlerteam TOO består av psykolog , tannlege og annet tannhelsepersonell.


Tannhelsetjenestens kompetansesentre har en sentral faglig rolle og har behandlerteam med spisskompetanse.

For barn er all tannbehandling gratis til og med det året de fyller år. Dette gjelder så lenge den utføres i den offentlige tannhelsetjenesten eller hos privatpraktiserende tannlege som har avtale med fylkeskommunens tannhelsetjeneste. Tannregulering er ikke gratis.


Anbefalte psykologer. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste psykolog finner du her. Her kan du lese om hvilke sykdomstilstander som kan gi deg rett til å få dekket noen av tannlegeutgiftene dine fra HELFO. Be tannlegen eller tannpleieren om en vurdering av rettighetene dine.


Utfyllende informasjon om Diagnoser og tilstander som kan gi rett til stønad til tannbehandling. Tannhelse i folketrygden, økonomisk støtte til tannbehandling NAV. Hovedregelen er at man som voksen betaler all tannbehandling selv. Hei Jeg lurer på noe angående gratis tannlege og psykisk helse jeg går til samtale hos en vernepleier hos psykisk helse der jeg bor jeg får ikke gratis tannlege men mange jeg kjenner somgår der får det jeg tror de går til en psykiatrisk sykepleier så kommer spørsmålet mitt må man ha en psykisk diagnose får å få gratis tannlege ? I tillegg har vi startet å bygge ut tilbud om tannbehandling for personer som har stor angst for å gå til tannlege.


Disse får gratis behandling av psykolog og tannlege for sin angst, og deretter gratis tannbehandling. Tilbudet bygges ut i hele landet, sier hun. Det er også mulig for fylket å vedta at andre spesielle grupper skal få helt gratis eller subsidiert tannbehandling, men med den anstrengte økonomien i fylkene er ikke dette særlig utbredt. Prøv samtale på biblioteket, helt gratis , helt uforpliktende, på en vanlig stol.


Eirin Winje eirinwinje.

Erik Skaret, Magne Raadal, Gerd Kvale, Therese Varvin Fredriksen, Vibeke Kranstad og Lars-Göran Öst. Kan Asperger syndrom gi rett på gratis tannbehandling? Jeg fikk plutselig beskjed om at jeg ikke har rett på gratis tannbehandling lenger, og jeg vet ikke om tannlegen er klar over at jeg har Asperger. Heller ikke råd til å gå jevnlig selv om det blir billigere da. Jeg har uføretrygd i tillegg.


Det er tannleger og leger på de fleste tjenestestedene. Er det behov for psykolog har vernepliktige også krav på å få gratis hjelp. Det er ikke alle leirer som har psykolog , men du skal likevel få tilbud om en.


All behandling, bortsett fra tannregulering, er gratis for barn til og med år. Når du fyller eller år i behandlingsåret, har du fremdeles rett til billigere tannbehandling. Dette gjelder ved bruk av den offentlige tannhelsetjenesten, og du betaler prosent av utgiftene selv, mens det offentlige betaler resten.


Har du krav på gratis tannlegebehandling? I samarbeid med Forbrukerrådet presenterte VG en undersøkelse som viser hvor mye du kan spare på å velge riktig tannlege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg