tirsdag 27. juni 2017

Kroatia reisetips

Kroatia reisetips

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Bredt utvalg av båter. Velg mellom mange forskjellige reisemål her!


Kroatia reisetips

Stort utvalg av båter. Morsomt cruise ved kysten eller på åpent hav. Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa. Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele mil, og er nok Europas vakreste.


Men turistene er nå i ferd med å innse at de kroatiske strendene og øyene er minst like flotte, og fortsatt rimeligere og mindre folksomme. På grunn av øyas beskjedne størrelse florerer det ikke av turister selv i sommerhalvåret. Benytt gjerne sjansen til å dra ut med båt og nyt mange timer i solen mens dere utforsker de vakre buktene og strendene rundt omkring på øya. Ser du etter strandstrender kan du ta badebåter ut til strandområder utenfor byen, eller ta buss til Lumbarda.


Kroatia reisetips

Akkurat nå finner du ca 2detaljerte reiseguider, mange tusen nyttige reisetips og fotografier fra reisemål over hele verden. Vi er eksperter på reise. Sesongen her pågår fra mai til oktober, og det går charterfly til de fleste populære feriebyene. Middelaldersjarm i Rovinj.


Den som har mot bør kjøre Budva-Cetinje-Kotor, mer fantstisk biltur får en ikke i Europa. Du vil le av Trollstigen ettter å ha kjørt der, anbefales sterkt. Hvar ligger like utenfor den kroatiske kysten, en drøy halvtime med båt fra Split. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Bestill enkelt med Apollo!


Kroatia reisetips

Sjarmerende brosteinsgater, trange smug og vakre pastellfargede bygninger. Rovinj er virkelig en perle av en by, som med god grunn blir kalt Istria-halvøyas vakreste. Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser.


Husk leiebil til ferien! Kilometer med trebroer og skogsveier gjør det mulig med en tett opplevelse av sjøene, grottene og fossene for alle besøkende. Det finnes restauranter og vinkjellere i overflod. Dra over øya til badestranda Sunj tidlig om morgenen, før bukta fylles opp av badende, dykkere og båter. Prøv helgrillet fersk fisk, saltdekket hel fisk eller hummer i tomat-, hvitvin- og cognacsaus.


For den aktive: lei sykkel, vannscooter eller kajakk. Reisetips til Lopud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg