fredag 9. juni 2017

Enkle treningsøvelser hjemme

Ti enkle øvelser som gir synlig effekt på tre uker. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. KJERNEMUSKULATUR: Når du trener situps, trener du bare de ytterste musklene i magen. Tren hele kroppen på ti minutter Se Kari Jaquessons enkle øvelser som får deg i form!


Programmet tar kun minutter og er perfekt for hjemmetrening!

Du trenger ikke masse fancy utstyr for å trene hjemme. Kom deg opp av sofaen og bruk fantasien, sier Julianne Nilsen, personlig trener, utdannet ved Akademiet for Personlig Trening. Hun har satt sammen seks enkle kroppsvektøvelser du kan gjøre hjemme. Til disse øvelsene trengs kun et par ullsokker eller glatte sokker og en stol.


Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Tenk på holdningen din, den er viktig. Stram kjernen og unngå at kne går forbi tærne, de skal være rett over hverandre.

Alle disse øvelsene kan enkelt gjøres hjemme i stua, eller ute i hagen. Leitao tror du vil merke god effekt, hvis du gjør dem riktig, og ofte nok. Stillesitting har blitt en av våre fremste samfunnsutfordringer.


Du trener enkelt hele kroppen hjemme på minutt! Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker.


Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Det er ikke alltid like lett å finne motivasjon til å trene. Kanskje sofaen og en god TV-serie frister mer enn å gå til treningssenteret, men det er faktisk like lett å få gjennomført en liten treningsøkt hjemme i stua. Få inspirasjon til treningen! Linn Kristin Andersen.


Et nytt år har startet, som for mange mennesker betyr et nytt treningsopplegg. Disse nye treningsoppleggene varer dessverre ikke lenge for de fleste mennesker. Det er lett å miste motet og interessen i tiden fra man bestemmer seg for å starte opp og til man faktisk trener.


Enkelt treningsprogram for eldre Dersom du ikke er vant til å trene, men ønsker et eksempel på et treningsprogram som er lett å følge, har vi følgende anbefalinger.

Gjør det du kan for å øke hverdagsaktivitetene. Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme. Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater.


Et enkelt balansebrett til noen få hundre kroner er et utmerket hjelpemiddel for balansetrening. I starten kan det å holde balansen med begge bena på brettet være nok. Når du behersker dette kan du øve på å stå på et ben midt på brettet. Planken er en styrkende og oppstrammende øvelse som,i tillegg til å få magen din til å se flott ut, også hjelper med ryggsmerter.


Det kan virke som en enkel ting, men det er en øvelse med høy intensitet og krever fokus og balanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg