fredag 23. juni 2017

Hvor lenge er vannkopper smittsomt

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Finn laveste nettpris her. Men: følg de gode rådene! Så lenge barnet selv er i fin form, er det ingenting i veien for at det kan leke utendørs. Vannkopper er forårsaket av et smittsomt virus (Varicella-Zostervirus).


De fleste får vannkopper som barn og vanligvis bare én gang.

For friske personer er vannkopper en uskyldig sykdom, særlig hos barn er sykdommen mild og går over av seg selv. Det tar ca uker før vannkopper forsvinner helt, men de er ikke smittsomme etter at de har tørket inn. Så lenge det er vann i de så må hun holdes hjemme fra barnehagen da det er veldig smittsomt.


Som regel går det rundt uke før koppene har tørket inn. Jeg har fått helvetesild og lurer på om det er smittsomt ? Hvis man er tidlig. Hvordan vet vi hvor lenge han er smittefri?


Vi tenkte å ha besøk på lørdag f. Det vil da være dager siden han fikk vannkopper.

Er det smittsomt også etter at de bryter ut? Men så har minstejenta der fått vannkopper. Veit ikke hvor lenge hu har hatt det for jeg har ikke snakka med svigermor selv, bare svigerinna mi. Vil ikke at E skal få det nå.


Hva er vannkopper ? Viruset kan imidlertid smitte så lenge det kommer nye blemmer. Hovedsymptomet ved vannkopper er utslett. En person er smittsom fra ca. Utslett, som regel først på overkroppen og i ansiktet. Siden kan det spre seg til hårbunn, armer og ben.


Er egentlig invitert til svigermor i morgen, tanta til sambo kommer fra nord-norge. Vanligvis regner vi med at pasienten ikke er smittsom når det er gått mer enn dager etter vannkoppeutbruddet. Mange tror at man ikke er smittsom lenger etter å ha vært.


Mange lurer på om helvetesild er smittsomt , og svaret er ja, denne sykdommen kan definitivt. Linneagress: Linneagress har lenge hatt rykte på seg for å kunne hjelpe mot helvetesild. Hvor kan jeg kjøpe behandling mot herpes zoster? Helvetesild er mye mindre smittsomt enn vannkopper , og de færreste som har hatt vannkopper får en slik.


Dette ses ved ml av antistoffer, hvor det hos flere som ikke tror de har hatt vannkopper. Det er svrt forskjellig hvor mange blemmer du fr.

Ble frisk etter jul, selv om leveren fortsatt hadde høye nivåer. Men det jeg lurer egentlig på er , er jeg fortsatt smittsom ? Og evt hvor lenge ? Har søkt så mye rundt på nett for å finne ut men finner ingen ting, bare hvor lenge Kyssesyken kan vare osv. Ikke noe om hvor lenge man er smittsom. All informasjon på NHI.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg