fredag 16. juni 2017

Refusjon fysioterapi

Inntil minutter behandling hos fysioterapeut med tilleggskompetanse i psykomotorisk fysioterapi. Deretter per påbegynte minutter 1kroner. Egenandelen avhenger av behandlingsformen.


Hvilke takster du kan kreve refusjon for går frem av følgende forskrift: forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi m. Du plikter å sette deg inn i forskriften og bruke takstene etter gjeldende regelverk.

Både fast ansatte og fysioterapeuter med driftsavtale kan gi behandling i hjemmet ved behov. Ved sykehjem skal det også være et tilbud om fysioterapi. Barn under år og personer med godkjent yrkesskade er fritatt for egenandel. På denne siden finner du informasjon om hva automatisering av egenandelstak innebærer for kommunene. Helfos skjemaer er nå digitale.


God funksjon og bevegelsesglede er sentrale mål for fysioterapeutens arbeid. På instituttene kan det være fysioterapeuter både med og uten kommunal avtale.

Spør når du bestiller time. Trygden yter stønad til fysioterapi etter takstene i kapittel III. Hvorvidt fysioterapi er av vesentlig betydning for pasientens sykdom og funksjonsevne, beror på en fysioterapifaglig vurdering.


Stønad til fysioterapi kan dekkes selv om effekten av behandlingen trolig vil være av forbigående karakter. Autorisasjon som fysioterapeut gis av Helsedirektoratet, jf. Stønad gis etter faste takster som følger av forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi. Det ytes stønad til fysioterapi ved sykdom, skade eller lyte.


Kommunesammenslåing og avtaler om driftstilskudd med fysioterapeuter. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Det er viktig å vurdere hvilken betydning en kommunesammenslåing kan få for driftsavtaler kommunen har inngått med selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter. Dersom pasienten skal ha hel eller delvis rett til refusjon fra trygden, må pasienten ha henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor. Våre fysioterapeuter kan tilby et bredt fysioterapitilbud av høy kvalitet.


Ortopedi er læren om muskelskjelettsystemet. Fysioterapi inngår i rehabilitering og habilitering. Slike skader og sykdommer kan føre til smerte, leddhevelse, nedsatt bevegelighet og nedsatt muskelstyrke.

Det er gode parkeringsmuligheter ved instituttet. Du finner oss i Strandgaten 22 like ved Tollbodallmenningen. Instituttet har fysioterapeuter med driftsavtale med Bergen kommune. Noen av disse er driftsnødvendige, andre registrerer ulike forhold ved bruken av nettstedet. Dersom du ikke ønsker å benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dette i nettleseren din.


Pasienter kunne riktignok også før 1. Hva koster fysioterapi. Hvis du får behandling ved et fysikalsk institutt med kommunalt driftstilskud vil du få dekket deler av utgiftene du har. Informasjon om psykomotorisk fysioterapi finner du i denne brosjyren og i filmen under. Vi har bred kompetanse og erfaring innenfor muskel- og skjelettplager.


Vi tilbyr individuell behandling samt ulike gruppetilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg