tirsdag 6. juni 2017

Populære jentenavn 2018

Navnet er også i toppen i flere andre land. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. Emma kommer fra tysk og betyr stor.


Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her! Elsa: Takket være suksessen til filmen Frost, har dette blitt et utrolig populært navn. Av hebraisk opprinnelse er dette navnet en variasjon av Elisa.


Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn hele ni ganger. Navnetrender kommer og går med ca 1års mellomrom. Lucas er på topp for femte gang,. Han forteller at det ofte går det 1år mellom to navnetopper.


Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn. Hvor mange heter det samme som deg? Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. For å lage den følgende listen over arabiske jentenavn bestemte vi oss for å skille mellom navnene som er trendy, klassiske, korte og til slutt av kjendiser av arabisk hærkomst.


Vi håper at du skal bli inspirert og hjelper deg med å bestemme deg! Trendy arabiske jentenavn og deres betydning 1. Fakta om Viken: populære navn. Etter oppdatering fra Statistisk sentralbyrå vet vi hva mange av de yngste innbyggerne i Viken kommer til å hete. Vi har sett litt på trendene for valg av navn til barna våre i Norge. Navnene Nora, Astrid og Amanda hadde den største fremgangen.


Noe fjorrets mest populre navn er et skoleeksempel p, sier navneeksperten 17. Av jentenavn var det ogs enkelte foreldrene angret p, da spesielt. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn.


Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad. Her går det frem at Emma nok en gang var Norges mest populære jentenavn i fjor. Hele 4jenter fikk dette navnet i. Sjekk topplistene for guttenavn og jentenavn i Stavanger i fjor.


Graviditets-sitet BabyGaga har lavet en forudsigelse for de mest populære drenge- og pigenavne i det kommende år, og der er adskillige meget danskklingende navne på listen. Hos pigerne toppes listen af Emma og Charlotte, mens der også er blevet plads til navne som Luna, Victoria og Nora. At landets mest populære jentenavn ikke blir brukt i Solør er oppsiktsvekkende. Jeg vet ikke hva grunnen er, men én faktor kan være at dere grenser til Sverige, sier seniorrådgiver i SSB, Jørgen Ouren.


Helge som jentenavn var heller ikke uvanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg