fredag 30. juni 2017

Behandle klamydia

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Det er ikke sikkert at flere kvinner enn menn har klamydia , men kvinner er flinkere til å teste seg oftere enn menn. KLAMYDIA : Illustrasjon av bakterien som forårsaken sykdommen. Den enkleste måten å beskytte seg mot klamydia er å alltid bruke kondom ved samleie. Barn kan også smittes ved fødsel.


Behandle klamydia

Inkubasjonstid klamydia. Det tar omtrent 5-dager fra man er smittet til man kan merke symptomer på klamydia. Som bakteriell infeksjon behandles klamydia med ulike typer antibiotika.


Noen av dem kan administreres som engangsdose, mens andre kan brukes i løpet av flere dager eller til og med uker. Ville behandle klamydia med blomstermedisiner. Naturterapeuten skal ha brukt en maskin som angivelig leser ubalanser i blodet for å påvise klamydia hos en frisk mann. Det anbefales testing etter hvert partnerbytte med ubeskyttet samleie. Smitteoppsporing er den mest effektive måten å nå personer som er smittet med klamydia.


Uavhengig av testtilbudet er hovedmålet å teste og behandle flest mulig for å redusere smitteomfanget, og da bør testing gjøres lett tilgjengelig. Du lurer på hva slags penicillin som brukes til å behandle klamydia og hvor lang tid det tar og hvor mange tabletter som brukes. Som oftest gir denne infeksjonen få symptomer. Klamydia er mest utbredt hos unge under år.


Riktig bruk av kondom er den beste måten å beskytte seg på. Det tilbys test for klamydia i svangerskapet hos følgende grupper: Gravide under år, ved symptomer og som ledd i smitteoppsporing. Testen tas ved første svangerskapskontroll. Bra du er opptatt av å teste deg og behandle deg hvis du er smittet av seksuelt overførbare kjønnssykdommer.


Behandle klamydia

Les mer om testing og behandling på sexogsamfunn. Hvis du har klamydia i munn eller hals, er det høyst sannsynlig at du har det på kjønnsorganene også hvis du hadde ubeskyttet samleie, så du bør testes på alle områder. Hvis du har blitt smittet i halsen, kan den behandles enkelt og effektivt med en antibiotikabehandling som også brukes til å behandle vanlig klamydia. Hjemmetest fungerer godt for å teste og behandle klamydia , gonore og mykoplasma-infeksjon uten å dra til legen.


Mange pasienter har bare beskjedne plager, og man regner med at mange av den grunn ikke oppsøker lege. Av dette følger det at helsepersonell har plikt til å behandle og følge opp pasienten, for å sikre at infeksjonen er tilstrekkelig behandlet. Dessuten har både helsepersonell og pasienten selv plikt til å drive smitteoppsporing. Infeksjonen går med andre ord ofte over av seg selv. Det finnes ingen vaksine mot klamydia.


Behandle klamydia

Det er viktig å oppdage og behandle klamydiainfeksjonen i tide for å unngå komplikasjoner. Ubehandlet kan klamydia hos kvinner skape komplikasjoner hvis den sprer seg til egglederne. Hos menn kan klamydia føre til betennelse i bitestiklene.


Ved ubehandlet infeksjon, kan den hos kvinner bre seg opp til egglederne og forårsake en betennelse (), og hos menn bre seg via sædlederne til bitestiklene og forårsake en betennelse (epididymitt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg