fredag 2. juni 2017

Jordmor sandnes

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Svangerskapsomsorg hos jordmor.


Vi er nå jordmødre i Sandnes kommune, jordmødre har kontor på Ganddal helsestasjon og jordmødre er på Brueland helsestasjon. Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time. Følgende faggrupper er tilknyttet helsestasjonstjenesten, jordmor , helsesykepleier, helsesekretær, lege og fysioterapeut.


Helsestasjon følger opp barn fra fødsel til skolealder. Etter fødsel tar helsesykepleier kontakt og avtaler tid for hjemmebesøk. Tips og hverdagsråd ved rygg - og bekkenløsningsplager.


I tillegg til vanlig helsestasjons- og skolehelsetjeneste har vi jordmortjeneste, helsetjenester til flyktninger i kommunen, helsestasjon for ungdom, reise vaksinasjon og smittevern lagt til virksomheten. En jordmor hos oss tar vare på mamma og baby under svangerskapet, så vel som under og etter fødsel. Dette gir baby den beste starten i livet og mor de beste forutsetninger for å kunne nyte hele prosessen. Velkommen til Fem Jordmødre.


Vi er erfarne og engasjerte jordmødre med hver vår spesialitet. Sammen ønsker vi å tilby en helhetlig omsorg for deg i forhold til dine behov når du venter barn, og i den viktige tiden etter barnet er født. Mamastork er et lite privat jordmorkontor. Vi holder til midt i Stavanger sentrum – rett ved siden av Hansenhjørnet. Hos oss er vi opptatte av trygg og god oppfølging og den gode samtalen.


Jeg har har lang erfaring som jordmor innen svangerskapsomsorg, fødsel og barselpleie, samt i ultralyd av gravide. En jordmor har ansvar for, og følger opp, den fødende under fødselen og er stort sett den som tar imot barnet når det blir født. Jordmor samarbeider med fødselslege og barnelege dersom en fødsel krever dette.


Tirsdag tirsdag 21. Sandnes , Stanley Wirak, og juryen fra Trones skole hvem som blir Årets Barnas by-kunstnere. Fem jordmødre fra , Rogaland. Er dette ditt firma?


Jordmortjenesten Sandnes - gynekologi, ultraly graviditetskontroll - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hei, er det noen her som har gått til en Jordmor Sonja i sandnes og som har lyst å fortelle hvordan hun er? Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger.


Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Gynekolog ved Rune Mork Braut. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette.


Alt du trenger å vite om Rune Mork Braut finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg