torsdag 24. januar 2019

Strikkesett til baby

Check out For The Baby. Perfekt strikkesett til en liten en som liker pingviner! Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genser og lue.


Strikkes på pinner (vrangbord) og 3. Oppskriften får du kun som en del av garnpakke i Bluum.

Trenger du strikkepinner? Vi vil også informere om tilgjengelige rabatter og gode nettsider for å gjøre innkjøp til deg og din baby. Selma strikkesett består av jakke, bleiebukse og strømper. Settet er for jentebaby, men selve jakken går opp til størrelse år. Den passer både til hverdag og fest, like fin til kjoler som til bukser.


Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.

Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Garnpakke til helt strikkesett med genser, strikkebukse og lue. Velg mellom flere bunnfarger.


Mønsteret er i naturhvitt i alle varianter. Settet på bildet er strikket i fargen jadegrønn. Pelsdusk inngår ikke. Nå får du garnpakke til helt strikkesett med den populære Fiskebåt-genseren, strikkebukse og lue. Det kommer i flere farger.


Settet matcher Bluums kosepose med flette, og er perfekt strikk til søsken. Flette-settet på bildet er strikket i fargen beige melert. Designene i denne babykatalogen strikkes i Dale Baby Ull og Lille Lerke. Myke og behagelige garnkvaliteter som tåler maskinvask og holder seg fine etter lang tids bruk.


Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid.

I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter. Dette er strikket i en blanding av alpakka 0g silke fra Drops. Search For The Baby.


Buksa er lun og varm når den lille begynner å krabbe på gulvet i vinter. Baby oppskriftene har Målfrid oppskalert fra utvalgte dukke oppskrifter på hennes dukkestrikk nettsted. Mange opplever en stor glede ved å strikke baby klær. Når du handler fra skappelstrikk.


Dersom du mottar varen og ikke er fornøy kan du returnere pakken og få refundert beløp for garn som er ubrukt og med original emballasje. Settet er strikket i akrylgarn og består av truse,trøye ,sokker,ullbukse med seler og genser. Liten rundp og Heklenål nr til kant på smekken. Pure ECO Baby Wool.


Her samler vi strikkeoppskrifter til barn og baby. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg