torsdag 17. januar 2019

Kaker som kan fryses

Kaker som egner seg til å fryse gjør dessuten forberedelsene til store festdager vesentlig mye enklere. Når du kan gjøre det aller meste klart på forhån og kun ha de små detaljene å ta hånd om på selve dagen, blir det mindre stress og mer tid å tilbringe med gjestene. De aller fleste kaker kan fryses , men det er noen unntak.


Trenger tips til fem gode kaker som enten kan fryses ned eller lages en til to dager før. Hvis du tenker på hva som fins av frosne kaker fra f.

Lierne bakeri, så får du en grei ide om hva som kan fryses. Eplekake, sjokoladekake, krydderkake osv kan fryses. Cupkakes og muffins, men de må du fryse uten pynt. Jeg lurer på om det er noen som har en oppskrift på en kake som kan fryses og som tiner raskt og som gjerne også er god når den fortsatt er litt hard og kald. Jeg vil helst ha noe annet enn en iskake, jeg tenker vel mer i banene som sånn daimkake man får kjøpt i butikken, bare at jeg vil lage den.


Himmelske kaker uten gluten. Har du cøliaki, kjenner noen som har det eller av ulike årsaker må leve uten gluten? Med litt kreativitet kan du lage de lekreste retter og kaker som er helt frie for gluten.

Har fått tips om at man ikke trenger masse kaker i fryseren, fordi folk kommer med kaker på besøk. Det man kanskje har mer bruk for er ferdige supper og gryter og slikt, slik at man ikke trenger å tenke så mye på handling og middagslaging i den aller første tiden, men har noe sunt og godt på lur. Med gode forberedelser kan du bake de sortene du ønsker og holde julestresset unna. Her finner du julekaker du kan bake på forhånd og fryse ne samt andre gode tips til stressfri baking fra Ina-Janine Johnsen, matbloggeren bak den populære bloggen Mat på Bordet.


Du kan også lage marengsbunner til pavlova for eksempel. De skal ikke fryses , men holder seg lenge så lenge det er tørt. Så da er det bare å piske krem og helle over bær evt frukt når du får gjester så er den klar på få minutter. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Frityrstekte kaker som smultringer, goro, fattigmann og hjortebakkels holder i et par uker i en tett kakeboks. Disse kan fint fryses , da i plastposer, men de vil ikke være like fine og sprø når du tiner dem.


Lag på lag med gode, søte smaker, denne Oreokaken imponerer! Her får du nemlig knasende Oreobunn, frisk ostekrem, syndig sjokolademousse og fløyelsmyk krem toppet med Oreo, alt i ett. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem!


Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger.

Hvite oster vil også endre konsistens, og bør rives før de fryses. En del kaker , desserter og bakverk kan være vanskelige å fryse. Kaker med marengs vil bli seige og klissete, og desserter med mye gelatin i fyllet kan endre konsistens. Smuldrepaier og andre bakverk med topping kan også bli klissete og udelikate. Denne kaken er en superhit her i familien, store og små.


I dag fyller mannen min år, og da blir det denne kaken. Må bare ellers takke deg for en topp blogg, finner alltid masse spennende her og har prøvd ut både middager og kaker. Det meste som er ferdiglaget: Altså middagsrester kan du godt putte i fryseren, særlig supper, gryter, stapper og puréer og ting som er godt blandet. Og kokte grønnsaker.


Suksessterte, eller suksesskake som mange kaller den, har en karakteristiske gul krem med en deilig mandelbunn. Be gjerne familie og venner om å bidra med en kake også, de fleste gjør dette med glede. Foretrekker du cupcakes? Selbulemse Melk og smør varmes opp og blandes med resten av ingrediensene.


Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg