mandag 28. januar 2019

Slott i danmark

Reserver ditt Hotell i Jūrmala online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker.


Book hotell i Danmark.

Stort utvalg og lave priser. Bo som konge og dronning i herskapelige omgivelser. Flotte rom og gode restauranter med nydelig mat og vin. Slott er et bygg som opprinnelig ble reist av konger og fyrster når borgen hadde utspilt sin rolle som forsvarsverk.


Dog kom betegnelsen også til bruk når høyadelen lot bygge mer standsmessige bygg på sine herregårder. De aller fleste av dem er åpne for offentligheten. På noen av dem kan du til og med overnatte.


Så gjør deg klar for en kongelig rundtur!

Slottsferie på de flotteste slottene og herregårdene i Danmark. I mange år var de rojale kamrene forbeholdt konger og adelige, men i dag er mange slott og herregårder innrettet som leieboliger, så du kan nå leie ditt helt egne slott. Magisk opphold på et slott eller herregård i Danmark.


Nyt en slottsweekend eller herregårdferie med historie, god mat og vakre omgivelser. Denna kategori har endast följande underkategori. Foto: Stine Okkelmo Vis mer Har slottet restaurant, blir du vanligvis traktert med dansk gourmetmat.


Utvalget er stort og variert, så du finner garantert et ekstra stort hus som passer ønskene dine så vel som lommeboken. Det kongelige slott. Alle ekstra store hus har fullt utstyrt kjøkken, hvor du selv kan tilberede dagens måltider. Start gjerne danmarksferien på Jylland med en overnatting i vakre Skagen, bare et steinkast fra fergeavgangene mellom Hirtshals og Norge. Skagen med de hvite strendene og det vakre lyset har alltid trukket mange kunstnersjeler, og den lille byen er et frodig sted å komme til - for å slappe helt av.


De fleste slottene er åpne for ikke-kongelige gjester, så pakk bilen eller spenn på sykkelhjelmen og legg turen til Danmarks slott og borger. Jylland grenser mot Tyskland i sør og strekker seg som en tunge mellom Nordsjøen og Østersjøen, delt på tvers av Limfjorden og øygruppen østenfor. Publikumssesongen starter ved St. Hans-tider, med billettsalg fra 1. Danmark består av halvøya Jylland og en rekke øyer.


TIPS FOR OVERNATTING PÅ SLOTT I SVERIGE Som tidligere nevnt har slott og herregårder i Sverige ofte mange flotte omgivelser, så et tips er å komme til slottshotellet eller herregården i tide og ikke skynde deg.

Nyt en koselig spasertur sammen i omgivelserne. Hvis du har spørsmål om hva du skal gjøre i området, spør du bare i resepsjonen. Ved Holckenhavn Slott har vi års erfaring med å skreddersy slottsbryllup etter spesielle ønsker og behov, slik at deres bryllup blir en enestående opplevelse.


Før var de forbeholdt adelen, men nå får vi kikke inn og ta del i pomp, prakt, nytelse og romantikk. Noen slott er tilgjengelige for offentligheten og kan besiktiges på en guidet rundtur eller på egen hånd. Flere steder er det innrettet museer og restauranter på slottene. Feriehusutleie i Danmark.


Hägerstads slott er til salgs for millioner svenske kroner ifølge den svenske nettavisen Dagens Industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg