onsdag 30. januar 2019

Helsedirektorat

Helsedirektorat

Samtidig samarbeider vi med Folkehelseinstituttet om oppdatert informasjon og anbefalinger til helsetjenesten. Les mer om nytt coronavirus. Pressekontaktar, postjournal og pressebilete. Abonner på nytt eller oppdatert innhold Fyll inn. Egenerklæringen er en del av helseattesten, og skal fylles.


Helsedirektorat

Norkost – En landsomfattende kostholdsundersøkelse blant. FinnKode er en web-applikasjon for søk og oppslag i medisinske kodeverk. Tobakkssalgsregisteret gir oversikt over fysiske salgssteder som har rett til å selge tobakk og tobakkssurrogater i Norge. Gratis tilgang for helsepersonell til fagprosedyrer, kliniske oppslagsverk, retningslinjer, tidsskrifter, databaser og andre kunnskapsressurser. Det er krevende å endre livsstil og lykkes med sunnere hverdagsvaner.


Noen enkle verktøy gjør det lettere å komme i gang og holde ut lenge nok til at det går mer av seg selv. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Trykk her for pålogging For å logge på med et annet brukernavn, trykk her. Dette skjemaet brukes til å søke om tilskudd.


Helsedirektorat

For tilskuddsordningene du ikke kan søke elektronisk på, ligger det skjema og mer informasjon i kunngjøringen. Datasettet inkluderer konkrete anbefalinger innenfor utvalgte kliniske områder og inkluderer nødvendig bakgrunnsinformasjon og begrunnelser, samt knytning av innholdet med relevante kliniske koder fra. Direktoratet har også oppgaver fra Kommunal- og regionaldepartementet. Informasjon om alle vaksiner som tilbys i Norge. Forside LIS Leder, Supervisør og Veileder Databehandleravtale Til toppen av siden.


Helse- og omsorgsdepartementet har det overordnede ansvaret for at befolkningen får gode og likeverdige helse- og omsorgstjenester. Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel.


Helsedirektorat

Lover og forskrifter. Alt innhold knyttet til lover og. Hvordan fungerer det og hva er nytt? Undervisnings­programmet FRI er blitt enda enklere å bruke.


Nå kan du enkelt bla gjen­nom alle opp­gavene og starte under­visning uten å registrere klassen eller logge inn. NHN med ny rolle fra 1. Oppgaver knyttet til løsningene e-resept, kjernejournal, grunndata og helsenorge. Tar utgangspunkt i de gamle normtallene. Helsedirektoratet og Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse. Foreløpig utkast til veileder for antibiotikabruk ved KAD-enheter.


Bli med i LinkedIn i dag gratis. En lengre morspermisjon vil bidra til bedre mor-barn-helse og redusere. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler helsedirektoratet. Vi bryr oss om ditt personvern.


Her finner du materiell du kan bruke. Illustrerte fakta om alkoholkultur på arbeidsplassen til bruk i presentasjoner, e-poster, print o. Link til filmer som fokuserer på tematikken. Du identifiserer deg med verdiene våre faglig styrke, åpenhet og samarbei og etterlever våre lederkriterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg