fredag 18. januar 2019

Scheriproct gravid

Scheriproct gravid

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Spørsmål: En gravid kvinne i 31. Hun ønsker videre en vurdering om gravide generelt bør være tilbakeholdne med bruk av dette produktet. Dersom du ammer har det lite påvirkning. Les mer om hemoroider under graviditet og etter fødsel her, og hvilke behandlinger vi anbefaler for gravide kvinner eller dersom du ammer. Scheriproct behandling kan påvirke fosteret ved første termin.


Hei, jeg er gravid i uke og begynner bli ganske plaget med. Om du är gravid eller ammar, rdfrga en läkare. Over halvparten av alle kvinner har drukket litt alkohol fr de visste at de var gravide , viser en ny underskelse. Forbedring av symptomene oppnås vanligvis raskt, men behandlingen må av den grunn ikke avsluttes.


Scheriproct gravid

For å hindre tilbakefall må behandlingen fortsette i minst én uke etter at symptomene har forsvunnet, men det kan da gå lengre tid mellom hver dose (f.eks. påføring av salve én gang daglig, eller én stikkpille annenhver dag). Det er sannsynlig at fosteret kan påvirkes. Cinokain har veldig lav biotilgjengelighet, det vil si at det nesten ikke tas opp i kroppen, dermed antas det ikke å kunne påvirke fosteret. Prednisolon er noe man skal begrense bruken av under graviditet. Andre gangen på to år at jeg har fått hemorider som stikker ut og ikke vil inn igjen.


Denne gang er jeg usikker på om det er en hemoride i det hele tatt, det er ikke en kul men avlang risa aktig ting som dekker for anal åpningen. Har smurt scheriproct salve tre ganger, men skal gå over til alcos. Skal ikke brukes de første månedene av graviditeten. Når det står at det ikke skal brukes de første mnd så er det jo ingenting å konsultere legen om. Har forsøkt scheriproct stikkpiller med noe effekt og har nå fått salve av samme preparat fra legen.


Forsøker å bli gravid igjen og ser det står på pakningsvedlegget av man ikke skal bruke dette preparatet første mnd av svangerskap pga risiko for overføring til fosteret. Glemte å rådføre meg med legen i forhold til dette. Rådfør deg med lege før bruk dersom du er gravid. Stikkpillene oppbevares i kjøleskap (2-°C).


Ved sterke smerter kan det innføres 2-stikkpiller den første dagen. Nå mens du er gravid og ammer kan du bruke en salve som heter Alcos anal. Ved betente eller særlig smertefulle prosesser kan det være bedre å påføre rektalsalven med fingeren også på innsiden av tarmen. Oppbevaringsbetingelser: Rom.


Grunnen til at mange gravide opplever å få hemoroider, er at den voksende livmoren trykker ned mot endetarmen. Disse utvides for å gi blodet plass, og vi kan få en ond sirkel. Gravide og ammende bør så langt mulig unngå eksponering overfor kjente allergener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg