tirsdag 29. januar 2019

Ferie med små barn i norge

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss. Stena Line - ferger til og fra Norge.


DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo.

Rent-A-Wreck- det smarte leiebilvalget. Har du små barn som du ikke ønsker å ta med på fly, eller bare ikke orker å reise med ? Ferie i Norge med små barn. Uansett hvilke grunner du har for å feriere i Norge , så kan det bli en minnerik ferie.


Kanskje lommeboka bare ikke strekker til i år? Vårt land har nok mye å by på. Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn.

Familieferie med baby og små barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn. En helt fantastisk måte å vise frem verden for barna er med en ”Fly and Drive”- ferie. Du bestemmer selv tempoet på sommerferien og har god tid til å oppleve den store verdenen med barna.


Kjør selv- ferie i USA til f. Florida og California er veldig populære for barnefamilier. Dropp Danmark i år! Det er minst like deilig å ha med barn på ferie i Norge ! Dessuten har vi verdens beste utendørs lekeland. Her er seks av våre norske favorittområder for. Gå sammen med et eller flere vennepar med barn i samme alder, så kan barna leke med hverandre.


I tillegg kan foreldrene bytte på å være barnevakt og å passe på rundt svømmebassenget. Så får dere litt tid til å være kjærester på ferien også. Husker du alle de lange timene i en kokvarm bil på tidlig 90-tall?


Norgesferien Ikke få panikk selv om det har vært en litt kald og grå start på sommeren. Det er altfor mange godbiter som venter i flotte Norge. Når man drar av gårde med barn til syden, er det viktig å velge rett sted.

Man kan umiddelbart utelukke en rekke destinasjoner, når man har med familiens yngste. Her får du noen enkle tips om hvilke reisemål du bør velge. Flere turoperatører er blitt spesialister på familieferier med barn. Opplevelser for barn på norgesferie i sommer.


Dette kan dere gjøre på familieferie i Norge , alt fra dyrepark til krigsmuseum og å se på slottet i Oslo. Vi vil påstå at alle barn er født nysgjerrige og interesserte, det være seg i flora, fauna, naturvitenskap, historie eller kunst. Det er selvsagt moro å kjøre karuseller og løpe på lekeplasser, men mange barn vil synes naturopplevelser, besøk med historiefortelling til historiske steder og naturvitenskapelige museer er vel så interessante. Det å ha med seg barn på ferie kan tidvis være litt av en utfordring, og det er mange faktorer som spiller inn på hvorvidt det blir en vellykket tur eller ikke. Er barna store eller små , reiser man med fly, båt, tog, buss eller bil, hvor skal man reise, og hvor lenge.


Det er ikke bare lett å ta med seg hele familien med små barn , på ferie. Kristin Skogheim sliter nok en gang med hverdagsproblemer, og denne uken filosoferer hun over ferien til familien. Kortreiste destinasjoner!


Hvis du skal på ferie med barna i Europa, er det jo ganske greit å starte med Norge. I år blir det kortreist ferie for oss. Vi er så heldige å ha en liten hytte ved Drammenselva og her er vi mange uker hver sommer.


Jeg syns badeferie med små barn er grusomt. Sikkert fordi mine har vært spinnville i forhold til vann og ikke eid grenser, slik at avslapning i nærheten av det fuktige element har vært grusomt. Beste ferien med toåring var London. Masse å gjøre, masse å se. London zoo, akvariet, Diana memorial playgroun utendørs dukketeater etc etc.


Små barn i bil Reiser dere med bil er det viktig å beregne god ti og ha hyppige pauser. Når dere legger opp reiseruten kan det være lurt å finne fine stoppesteder underveis. Som det heter: Av en god begynnelse blir det en god slutt. La barna først som sist få et eierforhold til turen.


Varm opp gjennom å lese bøker, se filmer og spise lokal mat fra landet dere skal til. Reiser dere med små barn , kan dere bo på et skandinavisk hotell med barneklubb, hvor barna kan treffe på nye venner. Er du med litt eldre barn , kan dere for eksempel dra på thailandsk matlagingkurs, som er morsomt for hele familien.


Maten i Thailand har noe for alle ganer. Dette hotellet er et supert hotell rett ved. En strålende ferie for både små og store, og for mange nordmenn – en ny opplevelse. Sjekk hotellet her. Quality Hotel Skjærgården (Langesund) Dette idyllisk plasserte hotellet kan tilby det meste en badeglad familie kan be om på ferie i Norge.


Badeparken er et supert sted å ta seg en dukkert. Barnas Norge er en landsdekkende oversikt over aktiviteter for barn i alderen 0-år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg