fredag 11. januar 2019

Bilstol baby maxi cosi

Kjøp bilstol Maxi-Cosi hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Maxi - Cosi er et ledende merke innen bilseter og har vært det i over år.


Hvert sete er spesielt tilpasset barnets behov for sin alder , noe som gir barnet en komfortabel og trygg reise. Fullt ventilert og gjennomsiktig regntrekk. Beskytter mot regn, insekter og vind. Bilstol selges seperat).


FamilyFix One-basen tilbyr enkel og sikker montering av din bilstol. Dagens bilstoler for babyer er konstruert og testet med de minstes sikkerhet og ergonomi i fokus, og de beste stolene på markedet i dag oppnår svært gode resultater i sikkerhetstester. Bruk en bakovervendt bilstol helt fra barnet er nyfødt.


Bilstol baby maxi cosi

Det beste fra Maxi - Cosi. Dette er et klassisk varemerke du som forelder kan stole fullt og helt på. Her på Jollyroom har vi et fint utvalg av forskjellige bilstolsmodeller som alle er godkjente i henhold til de siste sikkerhetsnormene. Justerbar 3-punkts sikkerhetssele. Sidebeskyttelsessystem for optimal sikkerhet ved sidekollisjoner.


Ergonomisk håndtak for enkel bæring. Stolen kan stilles i fire ulike posisjoner ved hjelp av en glidebryter som er lett tilgjengelig. Her finner du vårt utvalg av babybilstoler.


Bilstol baby maxi cosi

Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? De er kjent for deres svært høye kvalitet og har komfortable og trygge bilstoler til barn i alle aldre.


Den er utstyrt med sidebeskyttelse og ekstra polstring. CabrioFix har i tillegg blitt kåret til testvinner av klikk. En komfortabel og sikker bilstol fra pålitelige Maxi - Cosi.


Mobi SPS-stolen er beregnet på bakovervendt bruk for barn mellom måneder og cirka år (kg). Kjøper du bilstol hos oss kan du besøke din nærmeste Babycare-forhandler og få stolen riktig montert i din bil - helt gratis! BILSTOL TIL BABY slik sikrer du babyen i bilen fra dag én. En nyfødt, liten kropp er skjør, og konsekvensene av en kollisjon eller bråstopp kan være katastrofale. Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Säkra och bekväma babyskyd bilbarnstolar och barnvagnar från Maxi Cosi för ditt barn. Lär dig mer om bilstolssäkerhet, krocktester, i Size, ISOFIX och vilken bilstol som passar din bil på den officiella Maxi Cosi hemsidan. Setet er er godkjent etter den nyeste og strengeste i-Size R1standarden og innbyr til en enkel 360° rotering av setet for å enklere ta inn og ut barnet av bilen.


Bilstol baby maxi cosi

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg