onsdag 30. januar 2019

Aids symptomer menn

Hiv smitter lettere fra mann til kvinne enn omvendt. Blant menn som har sex med menn , er den mottakende part, det vil si den personen som mottar sæ mest utsatt. Tidlige symptomer på hiv-infeksjon. Dette kalles akutt eller primær hivinfeksjon.


Symptomene likner på en vanlig forkjølelse og betegnes serokonversjon sykdom.

Serokonversjon betyr at kroppen din starter å lage antistoffer mot hiv. HIV symptomer varierer basert på hvor man er i sykdomsforløpet, og man kan ikke stole på symptomer eller fravær av symptomer for å vite om man har HIV. Den eneste måten man kan vite sikkert om man har HIV er ved å bli testet.


Hiv-viruset svekker immunforsvaret. Aids er diagnosen som brukes ved langtkommet hiv-infeksjon. Les om symptomer , forebygging og det å leve med hiv.


Noen av de tidlige symptomer assosiert med skjoldbruskmangel hos menn inkluderer muskel hypotoni (en medisinsk tilstand der muskeltonus blir degradert), tretthet, ledd- og muskelsmerter, overdreven vektøkning, forstoppelse, en reduksjon i hjertefrekvens, tynning av hår og overdreven hårtap.

Særlig ble det funnet en økt smitte blant menn som benyttet seg av steder for anonym og tilfeldig sex. De fleste kommer fra Afrika, særlig østlige og sentrale land. Hiv angriper immunforsvaret og fører til at motstanden mot infeksjoner blir svekket. Hiv-infeksjon kan utvikle seg videre til aids , en livstruende sykdom som karakteriseres av immundefekter, stadige infeksjoner, utvikling av kreft og symptomer fra nervesystemet. Antallet av T-hjelpeceller i blodet faller langsomt, og når immunforsvaret etter en årrekke er nok svekket, begynner den smittede å få symptomer.


Sykdommen kan utvikle seg ytterligere, og den smittede får AIDS. Uten behandling går det i gjennomsnitt år fra smittetidspunktet til utvikling av AIDS. Ifølge Illinois Department of Health, menn og kvinner vanligvis har mange av de samme symptomene, men kvinner kan oppleve flere symptomer.


Gjennomsnittet dekker over store forskjeller, da noen smittede utvikler aids allerede 2-år etter smitten, mens andre (et fåtall) er uten symptomer selv år etter smitten. Når en hiv-smittet person får behandling mot hiv, kan sykdommen i de fleste tilfeller holdes i ro, så det ikke utvikles aids. Dagens medisinske virkelighet er en annen. Med vellykket antiretroviral behandling kan reelt sett aids reverseres og immunforsvaret bygges opp igjen med tilnærmet samme styrke som før sykdom satte inn. Derefter kan der gå cirka 8-år, før der igen kommer symptomer , fordi det tager lang tid for HIV at ødelægge immunsystemet.


Hos nogen vil der dog kun gå få år, før der kommer følgesygdomme. En rekke indikatorsykdommer inngår i aidsdefinisjonen.

I anus og endetarmen er slimhinnen og cellestrukturen langt mer mottakelig for hiv-virus sammenlignet med vagina. Dette bidrar til at menn som har sex med menn som har analsex har økt risiko for hiv. AIDS ) - den siste, avsluttende trinn, kjennetegnet ved irreversible prosesser i den menneskelige kroppen. Utfallet av denne perioden er døden.


Inkubasjon stadium av HIV er annerledes ved at den ikke har noen symptomer. HIV-infeksjon hos kvinner, menn : symptomer , foto første tegn på HIV. Aids gjør dem også sårbare for typiske infeksjoner, for eksempel samfunnsobjektiv lungebetennelse og cellulitt.


Selv om disse infeksjonene kan være skadelige for noen, kan de være spesielt skadelige for en person som lever med aids. Hva er noen andre symptomer på HIV? AIDS symptomer hos menn er uttrykt i vekttap, feber, diaré og konstant hoste.


Også observerte symptomer slik som inflammasjon av dannelsen av brun på huden og i nasopharynx, tilsvarende til tumoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg