torsdag 17. januar 2019

Pasientreiser reiseregning

Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Fullmakten sendes med søknaden, og blir liggende i saken som et bilag.


Bruk mal for fullmakt når du søker med papirskjema per post. Jeg er privatperson. Søk om dekning av pasientreiser og les om dine rettigheter på helsenorge. For mer informasjon se ”Veiledning til utfylling av reiseregningsskjema”. Sånn leverer du reiseregninger, utgiftsrefusjon eller honorarer i app eller på nett.


Reiseregning , utgiftsrefusjon og honorar for honorarmottakere. Du får dekket billigste reisemåte med offentlig transport ved behov for å prøve, tilpasse eller reparere et hjelpemiddel. Hvis helsetilstanden din gjør det nødvendig å benytte dyrere transport, kan utgifter til taxi eller liknende dekkes.


Trygderett og erstatning: Slik får du dekket dine utgifter til pasientreiser Du har rett til å få dekket dine utgifter når hensikten med reisen er å motta en helsetjeneste, og reisen er nødvendig av medisinske eller behandlingsmessige grunner. Regler for pasientreiser. Reisen må være lenger enn ti kilometer hver vei, og koste mer enn billett til lokal minstetakst med offentlig transport. Expense er vår løsning for føring av reiseregning og utlegg.


Du får en digital og automatisert løsning som gjør at du kan kaste krøllete papirkvitteringer og kompliserte utleggsskjemaer. Alt du trenger er tilgjengelig på nett, og alle relevante data sendes automatisk inn i det nettbaserte lønnssystemet. Hovedendringer er: ikke dekning av reiser under km (før: km), behandler kan ikke lenger bidra med innsending, og det blir enklere elektronisk innsending. Det er strenge krav til innholdet i en reiseregning.


Pasientreiser reiseregning

Ved mangelfull informasjon risikerer mottakeren å måtte skatte for utbetalingene. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Reisa må vere lengre enn ti kilometer kvar veg, og koste meir enn ein billett til lokal minstetakst med offentleg transport. Ved å logge deg inn på helsenorge.


Hovedregelen er at pasientreiser dekkes med en standardsats per kilometer. Ved behov kan også nødvendige tilleggsutgifter dekkes. Hvis du trenger et lønnssystem med lønn og reiseregning i tillegg til faktura og regnskap er dette løsningen for deg.


Pasientreiser reiseregning

Pasientreiser på helsenorge. Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og dekkes bare når billigere forsvarlig transport ikke kan skaffes. Dette gjelder ikke når pasientens situasjon krever øyeblikkelig hjelp.


Trenger du hjelp til reiseplanlegging utenfor vår åpningsti kan du besøke disse nettstedene: en-tur. Du legger ut for reisen selv og sender reiseregning i etterkant. Vi svarer gjerne på generelle henvendelser om informasjon.


Nå sitter du sikkert igjen med inntrykket av at reiseregning er fryktelig komplisert. Med et skybasert økonomisystem som Tripletex kan du enkelt sette opp både reiseregninger etter sats og etter nota med modulen for reiseregning og utlegg. Nye transportøravtalar for pasientreiser frå 2. Bergen Taxi har dei siste fire åra hatt det meste av køyringa for Helse Bergen i- og mellom kommunane Bergen, Fjell, Sund og Askøy. Det blei utlyst nytt anbod i fjor haust, noko som resulterer i endringar frå 2. Ett sted du kan starte (eller fortsette) din reise til et papirfritt arbeidsliv, er å laste ned vår guide og lese mer om elektronisk reiseregning og utlegg.


Vi har redusert bemanning etter klokka 15:30. Statens reiseregning og reiseregulative satser. Med det nye systemet trenger du ingen papirbekreftelse fra behandler og du slipper å fylle ut papirskjema og sende dette i posten.


Når det blir enklere, forventer de flere søknader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg