fredag 21. juli 2017

Trening øvelser

Trening øvelser

Mageøvelser er ikke bare en metode for å få sixpack. Det trener den viktige kjernemuskulaturen din. Mange ønsker seg en mage som ser godt trent ut.


Ikke bare får det deg til å se bra ut, men det gir deg sterkere beinbygning, motvirker tap av muskelmasse ettersom du blir eldre, gir deg bedre kroppsholdning, høyere fettforbrenning (også når du ikke trener), virker skadeforebyggende og gjør de fleste hverdagslige gjøremål lettere. Styrketrening er viktig både for menn og kvinner – uansett alder. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym.


Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme, enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Avspenningsøvelser er teknikker du kan bruke for å lære å avspenne både kropp og sinn, og du oppnår en nærmest søvnliknende hviletilstand uten å sove.


OPPVARMING - MINUTTER. Varm opp med øvelser. Når du om litt skal trene med høy intensitet, er det viktig at musklene er rede til å klare presset, ellers kan det resultere i skader. Her finner du øvelser som trener armer og skuldre på nivå 1. I tillegg berører flere av øvelsene områder som buk, rygg og bekken.


Hensikten med øvelsene er å bidra til at utøveren i større grad greier å utvikle kraft i en instabil setting. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Vi har en ny serie med treningsøvelser som gjør det enkelt å bli sterk fort. Det eneste du trenger er et sett håndvekter og litt gulvplass.


Trening øvelser

Maria er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Hun har tidligere konkurrert i bikini fitness og driver bloggen lykkeligsterk. Hennes spesialiteter er muskelvekst, fettreduksjon og livsstilsendring. En av øvelsene krever svømmehansker, som koster rundt 3kroner. Svømmehud mellom fingrene gir økt motstand i vannet.


Slyngene skaper en instabil setting - de er således godt egnet til stabilitetstrening. Sitt slik at albuen er strak og håndflaten vender opp, med støtte under underarmen. Beveg håndleddet ned og opp (fra maksimal strekk til maksimal bøy) i rolig, jevnt tempo.


Trening øvelser

Treningsstrikk som treningssenter En treningsstrikk veier ingenting og tar ikke noe plass, men kan erstatte et helt treningssenter. Strikken er med andre ord perfekt til både hjemmetrening og når du er på reisefot. Den elektroniske versjonen kan lastes ned fra hjemmesidene til Landsforeningen for Ryggmargsskadde og Norges Handikapforbund. Treningsøvelser Fotballgruppa har valgt ut noen øvelser som alle trenere må kjenne til.


I den elektroniske versjonen er alle øvelsene presentert med korte demonstrasjonsfilmer. Trenger du tips til gode øvelser på overkropp? Vi har satt sammen seks øvelser med fokus på rygg, bryst, skuldre og overarmer. Du trener enkelt hele kroppen hjemme på minutt!


Stillesitting har blitt en av våre fremste samfunnsutfordringer. Hver bevegelse teller, men hvordan kan vi gjøre aktivitet og bevegelse til verdens mest naturlige ting, slik det var før? Og hva skal til for at vi beveger oss.


Plages du med vond hofte? Her er styrkeøvelser som gir sterkere hofter og økt hoftestabilitet – dette fører til mindre smerter og bedre funksjon. Verken treningsstudioer eller utendørs treningsparker kan tilby frisk luft, i kombinasjon med stillhet kun avbrutt av naturlige lyder og naturlige omgivelser. Det finnes mange effektive øvelser for rumpa.


Trening øvelser

Først og fremst kjennetegnes de ved at det faktisk er rumpa som får mest juling, ikke framsiden og baksiden av låret eller ryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg