torsdag 27. juli 2017

Klamydia antibiotika

Klamydia antibiotika

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Faste partnere skal også behandles uansett prøvesvar. Gravide behandles gjerne med andre typer antibiotika , og på bakgrunn av hvor i svangerskapet man er.


Klamydia antibiotika

Nesten alle blir bra av klamydia etter antibiotikakuren. Ved usikkerhet om behandlingen har vært effektiv anbefales kontroll. Ubehandlet klamydia kan gi alvorlige helseplager. Behandling av klamydia. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin.


Denne behandlingen er meget effektiv. Klamydia behandles med antibiotika. Pasientene må vente i to uker etter behandling før de kan ha ubeskyttet samleie.


Klamydia antibiotika

I smittevernloven er klamydia definert som en allmennfarlig smittsom sykdom. Ut fra et nytte-kostnadsperspektiv anbefales derfor som en hovedregel ikke en kotrollprøve etter fullført behandling. Antibiotika har svært god effekt mot genital klamydia. Har du klamydia , skal du behandles med antibiotika , enten et makrolid eller et tetrasyklin.


Hvis du er gravi eller ikke tåler makrolid eller tetrasyklin, kan legen gi deg ampicillin. En kvinne under år som skal ha spiral, bør først undersøkes for klamydia , fordi hun ikke kan vite om hun er smittet. Hos noen kan klamydia gå over av seg selv, men dette gir ingen beskyttelse mot å bli smittet på nytt. Man kan altså ikke bli immun mot klamydia. Men fordi en av komplikasjonene av klamydia er sterilitet, er det alltid anbefalt å bli behandlet.


Hvert år stilles denne diagnosen hos ca. Høyest forekomst av klamydia finnes hos kvinner under år. Den sannsynlige forklaringen på at infeksjonen påvises hyppigere hos kvinner, er at kvinner testes oftere.


En klamydia behandling foregår på samme måde som en behandling mod halsbetændelse. Du får udskrevet et bredspektret antibiotikum , oftest Azithromycin, og er rask, så snart du har taget alle pillerne i pakken. Dette indlæg er blevet opdateret d. Mange pasienter har bare beskjedne plager, og man regner med at mange av den grunn ikke oppsøker lege. Infeksjonen går med andre ord ofte over av seg selv.


Tilstandene behandles med antibiotika og gir ikke langtidskomplikasjoner. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Få konkurranser, tilbud og råd. Din beste rådgiver på hud. Registrer deg i dag! Navnet henspiller på at bakterien kan gi trakom (kronisk øyebetennelse).


Klamydia antibiotika

Doxylin, også kjent som Doksycyklin, er Norges mest brukte antibiotika mot klamydia. Medisinen er den samme som Doksycyklin Hexal 1mg, og fjerner raskt infeksjoner som klamydia og andre bakterielle kjønnssykdommer. Får man påvist gonoré, blir man behandlet med antibiotika. Ved ubehandlet infeksjon, kan den hos kvinner bre seg opp til egglederne og forårsake en betennelse (), og hos menn bre seg via sædlederne til bitestiklene og forårsake en betennelse (epididymitt). Skyldes som regel en infeksjon av virus () eller bakterier ().


En infeksjon av virus går som regel over av seg selv etter noen dager. Hvis det derimot er bakterier som er årsaken kan sykdommen vare lenger og også gi feber. Hvis betennelsen skyldes streptokokker bør den behandles med antibiotika , vanligvis penicillin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg