fredag 14. juli 2017

Psykisk helse telefon

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Finn laveste nettpris her. Rådet for psykisk helse Hjelpetelefoner og nettsteder Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få rå veiledning og noen å snakke med.


Psykisk helse telefon

De fleste er drevet av humanitære og frivillige organisasjoner. Psykisk helse handler om tanker og følelser. En god balanse mellom disse gjør det lettere å mestre hverdagen, på godt og vondt. Vi gir også tilbud om samtale og veiledning til pårørende. Hvilke tanker og følelser man har, og hvordan man har det med seg selv sier noe om hvordan din psykiske helse er.


I noen perioder av livet har man det bra, mens andre ganger kan ting være vanskeligere enn vanlig. Hvis du opplever å ha det vanskelig, er det viktig å tak i problemene så tidlig som mulig. Tønsberg kommune har en rekke tilbud der du kan få hjelp hvis du har det vanskelig eller vil lære hvordan du tar vare på din psykiske helse.


Psykisk helse telefon

Spesialisert poliklinikk ( psykisk helse ). Se oversikt nedenfor. Vi tilbyr dialog om enkle eller vanskelige tema. Vi har ti vi lytter, vi reflekterer og vi gir råd. Vi ønsker å bidra til optimisme og opplevelse av mestring og selvstendighet.


Ved akutt fare for liv og helse og ved mistanke om mishandling, overgrep, eller omsorgssvikt overfor barn, har vi plikt til å melde fra i henhold til lovverk. Du kan ta kontakt med helse - og velferdskontoret, som behandler alle nye henvendelser til psykisk helsetjeneste. Vi gir hjelp til deg over år med psykiske utfordringer.


I samarbeid med rusteamet gir vi hjelp til personer som også er rusavhengige. Du trenger ikke henvisning. Barn og unge trenger å bli sett, hørt og tatt vare på av jevnaldrende og voksne rundt seg for å opprettholde en god psykisk helse.


Akutt psykisk helsehjelp. Hvis du trenger akutt psykisk helsehjelp, ta kontakt med din fastlege eller legevakten. Klinikk psykisk helse og avhengighet skal gi befolkningen et helhetlig behandlingstilbud for psykiske lidelser og rusmisbruk på spesialistnivå. Spør etter Rask psykisk helsehjelp.


Psykisk helse telefon

En fra vårt team vil deretter ringe deg tilbake. Vi gir deg da mer informasjon om tilbudet, besvarer spørsmål og avtaler eventuelt en første time. Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Alle henvendelser blir vurdert.


Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Folkehelseinstituttet har nasjonale oppgaver innen blant annet smittevern, psykisk og fysisk helse , miljømedisin, epidemiologi og rusmidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg