mandag 24. juli 2017

Bytting av fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Dersom du logger deg inn i tjenesten Bytte fastlege på helsenorge. Bor du ikke på samme adresse som barna dine?


Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste. Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Vær imidlertid oppmerksom på at linkene som denne siden leder til kan ha cockies eller liknende innsamling av opplysninger fra din datamaskin el. Ragnhild B Stavang har nyåpnet liste som tar imot nye pasienter. Anbefalte fastleger i Fredrikstad.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Nei det har ikke noe å si.


Du kan få med jorunalen din fra legekontoret, koster vel 150kr eller noe i egenandel. Men hvis dere flytter ut av kommunen så kan det være greit å bytte fastlege før du flytter, hvis ikke får du bare tildelt en. Her har du en side der du kan se hva som er ledig dit dere skal flytte, der kan du også bytte, og da er det sånn at hvis du bytter nå, så gjelder. Jeg har har en fastlege som jeg ikke har lyst å besøke igjen ( har vært der 2-ganger før) Jeg har aldri vært så misfornøyd med en lege før, han forstår seg ikke på problemer jenter i min alder kan ha, han er vanskelig å snakke me jeg kvier meg å gå tilbake til han.


Bytting av fastlege

Har prøvd å ringe trygdekon. Jeg er kommet i den situsjonen at jeg må bytte faslege da hun jeg har gått hos de siste tyve årene har sluttet. Skal møte hennes etterfølger på mandag. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår, men det krever at det er plass på listen til den legen du ønsker. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt.


Dersom du har rett til fastlege , kan du ønske deg en bestemt fastlege. Dersom det er ledig plass på fastlegens liste, kan du velge legen du ønsker. Fastlegen skal prioritere personene på sin liste foran andre pasienter. Liste uten fast lege : Kommunen kan opprette en liste uten fast lege som betjenes av vikar eller andre leger ved legekontoret.


Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. For bytting av fastlege og nærmere informasjon om fastlegeordningen finner du på helsenorge. I går sendte tilsynet et nytt brev til Helsedirektoratet, hvor de forklarer at nok er nok. Før slutten av året bør bytting av fastlege være plassert på en løsning med bedre autentisering, som for eksempel Minside.


For å logge seg på og endre fastlege trenger man i dag bare å opplyse fødselsnummer, postnummer og navn. Vet ikke om denne ligger på rett plass. Problemet mitt, er at jeg ønsker å bytte fastlege og nå lurer jeg på om noen vet hvor lang tid det tar fra jeg registrerer bytte på nettet, til legen får beskjed. Kjøp og salg av praksis Ved overdragelse av praksis avtaler legene dette seg imellom. Blir ikke partene enige om overdragelsespris, kan det opprettes en nemnd.


Selve låsen er en sylinder som skrus på på en eller begge sider. Sylinderen har på innsiden en flat tapp som en skrutekker som griper inn i låsekassa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg