torsdag 20. juli 2017

Reise i mars

Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her.


Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS!

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Populære reisemål er Funchal, Caniço do Baixo og Prazeres og du kan reise hit med charter på vinterhalvåret.


Charter til Madeira i mars. I mars er det fortsatt behagelig varme på vinterens reisemål selv om de kanskje synger på siste verset, eller er på vei til å bli for varmt. Enten du foretrekker sol, shopping eller kulturopplevelser.


Lar våren vente på seg? Pakk kofferten og reis til varmere strøk med Ving!

Du kan velge mellom mange varme og deilige reisemål i mars. Hva med en tur til solsikre Gran Canaria og Tenerife? Eller kanskje naturvakre La Gomera eller Madeira frister mer?


Hvis du vil skru ferietemperaturen skikkelig opp kan du trygt velge Thailand eller Kapp Verde. Har du virkelig lyst til å nyte Paris bør du dra i mars ! Og det av flere grunner. Bortsett fra de klassiske tingene som å dra på shoppingtur til Champs Elysees, besøke Louvre-museet og stappe i deg croissants, er det andre goder du kan nyte om våren. Selv om det er deilig at det går mot vår og sommer, kan mars også være en kald måne med snø og alt annet enn det som minner om vår.


Det er her vi kommer til unnsetning. I mars er det nemlig ingen høysesong for feriereiser, og derfor kan du ofte få en god reise til en solfyllt destinasjon til en rimelig pris. Hvis du hadde fått sjansen, ville du ha reist til en annen planet?


For eksempel Mars ? Noen mener det er galskap. Kan dere her inne hjelpe meg litt? Vill at det skal være følgende kriterier om det er mulig! Ikke så veldig dyrt.

Mars Nå begynner våren å komme i Europa , og da er det perfekt å besøke byer som Roma og Barcelona , eller kanskje dra på en rundreise med tema vin i Toscana. Alpene er også bra, reiser du før påsken er det heller ikke så mye folk, og solen varmer bra. Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? Dra på eventyr til et tropisk paradis eller opplev det pulserende livet i en storby.


Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Hvis du ikke har lyst til å reise spesielt langt hjemmefra, tilbyr vi strandferier og langhelger i byer rundt om i Europa. Syden i mars er alltid populært for oss nordboere! Higer du etter et varmt klima som tar deg utenfor Europas grenser, derimot, kan du krysse Atlanteren og kose deg på stranden i Miami eller Cancún.


Men reisemål som Kapp Verde, Egypt og Kanariøyene nærmer seg toppen, med gode snittemperaturer på 22–grader. Den optimale tiden å reise til Filippinene er akkurat på begynnelsen av året, da klimaet er mest behagelig på denne tiden. I mars titter snøklokkene frem i lune, solrike kroker. Men selv om våren er på vei ligger det beste av vinteren fremdeles foran oss. Reisen til Mars tar mellom 1og 3døgn.


Så er det noe dere anbefaler? Reisetiden er avhengig av hvordan de to planetene er i forhold til hverandre når raketten skytes opp. Mars (symbol:) er den fjerde planeten fra solen i vårt solsystem og er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars.


Planeten blir ofte beskrevet som den røde planeten på grunn av sitt rustrøde utseende, forårsaket av jern(III)oksid på overflaten. Maldivene er best å reise til i perioden desember til februar. I havet kan du bade i deilige varmegrader og på nettene synker lufttemperaturen bare noen få grader ned til grader. Mars er en steinplanet med en tynn atmosfære.


Det kreves altså ikke mye klær når du skal reise til Maldivene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg