tirsdag 18. juli 2017

Taco krydder oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. I forlengelse av gårsdagens innlegg om tilsetningsstoffer og lignende i mat, kommer det i dag en oppskrift på hjemmelaget tacokrydder.


Bortekjøpt tacokrydder inneholder ofte smaksforsterkere (E621) og også sukker, noe som er helt unødvendig. Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker. Meksikansk krydderblanding som brukes på kjøtt, hovedsaklig kjøttdeig, til taco.


Kryddersammensetningene varierer noe, men de vanligste krydderne er pepper, chili, spisskummen, paprika, hvitloslash;kspulver, chiliflak og kajennepepper, samt salt. Slik pimper du tacoen.

Siste oppskrifter : Glutenfrie brownies. Hjemmelaget tacokrydder Oppskrift ss chili eller chipotle-pulver (pass på at pulveret ikke inneholder andre kryddere enn chili, noe som forekommer i Norge). LES OGSÅ: Seks taco - oppskrifter du må prøve.


Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Under her finner du også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tomatsalsa.


Obligatorisk tilbehør til tacoen! Her bruker jeg dessuten 4g kjøttdeig som jeg steker og blander ut tacokrydderet i, samt nachochips, lefser og kjempegode bønner i chilisaus. De finner du ferdig på boks i enkelte dagligvarebutikker. Vi snek inn et hjemmelaget tacokrydder i test.


Og endelig fant testpanelet Sylvia Vavik og Christopher Sjuve frem superlativene. Er det ikke nok med fredagstaco, sier du? Da kan det kanskje friste med en rask og familievennlig tacogryte med kjøttdeig, grønnsaker og bønner.


Litt fredagsfølelse midt i uka!

Men så begynte jeg, som nybakt matblogger, å lage tacomåltidene mer eller mindre fra bunnen av. Jeg byttet ut tacokitet med hjemmelaget tacokrydder , og i tillegg tilsatte jeg ulike grønnsaker og bønner for å få det til å smake og mette litt mer. Som tilbehør serverte jeg hjemmelagede salsaer og sauser. Denne oppskriften gir nok krydder til en omgang taco. Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang.


Hvis du utvider krydderhylla litt, kan du lage din egen krydderblanding. Med denne oppskriften kan du imponere til fredags-tacoen. Det er også en del sunnere enn det du kjøper i butikken. Enkel og god oppskrift på hjemmelaget tacokrydder som alle kan klare! Oppskrift på klassisk norsk taco – fersk og hjemmelaget.


Fredagen er ofte ikke den samme uten fredagstaco. Taco som vi kjenner den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg