mandag 10. juli 2017

Europeisk forsikring

Les mer om kollektive forsikringer her! Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Europeiske Reiseforsikring er Norges ledende selskap innen reiseforsikring. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Europeisk forsikring

Meld skade på reiseforsikring. Nordeuropa försäkring är specialist på underwriting, produktutveckling och administration. Vi erbjuder kunskap, service och kvalitet.


Som kund ska du vara säker på, att när du vänder dig till Nordeuropa, vänder du dig till en partner som har mandat att teckna försäkring och som alltid strävar efter trygghet, hela vägen. Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten her eller i et annet EØS-land eller i Sveits, har du rett til å få Europeisk helsetrygdkort. Selv om Storbritannia forbereder seg på å forlate EU, vil Europeisk helsetrygdkort utstedt fra Norge, Island og Liechtenstein foreløpig kunne benyttes i Storbritannia.


Europeisk forsikring

Bestill Europeisk helsetrygdkort. Oppheld du deg mellombels i eit anna EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet.


Her finner du skademeldingsskjema for privatkunder. Send skademeldingen direkte på nett. Med Tide KlubbDeal slår du to fluer i en smekk. Du får en spesialavtale på forsikring OG støtter favorittklubben din.


Med If Start og If Start Super kan du laste ned reisekort til mobilen din via Europeiske app. Reisekortet er beviset ditt for reiseforsikringen. Om du studerer i utlandet er det lurt å være forsikret. En slik forsikring dekker ofte flere tilfeller, som syke- og ulykkesforsikring, innboforsikring for bostedsadressen i studielandet, dekning av studieavbrudd som følge av alvorlig sykdom, samt reiseforsikring.


Europeiske har dessuten en egen forsikring for ekspedisjoner eller andre turer til destinasjoner utenfor allfarvei. Erfaringer med Europeiske. På nettsider som Bytt. Dette selskapet var det operative datter-selskapet til If Skadeförsäkring Holding AB. Ja, Europeisk helsetrygdkort gir deg kun rett til nødvendig medisinsk behandling i EØS-land og Sveits.


Europeisk forsikring

Den dekker ikke medisinsk behandling i øvrige deler av verden. Vi har et stort oppgjørsapparat klart til å hjelpe deg ved skade. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene.


Europeiske - boligforsikring, livsforsikring, bil forsikring , bilforsikring, nef, forsikringsselskaper, assurancecompany, bedriftsforsikring, if, europeiske. Eika Forsikring er et trygt valg av forsikring av reise. Se sammenligning av våre reiseforsikringer og finn din pris.


Du kan også bestille reiseforsikring fra en gitt dato til en annen i flere av forsikringsselskapene. For eksempel kan dette bestilles i DNB Forsikring , Europeiske Forsikring , og Gouda. Disse forsikringene er spesialiserte til å dekke deg på nettopp den turen du planlegger, altså er det kun en forsikring som dekker den aktuelle reisen din.


En teknisk feil har oppstått. Vennligst prøv igjen senere. Vi dekker avbestillinger av reiser til Hubei-området frem til 15.


Europeisk forsikring

Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg