torsdag 6. juli 2017

Cruise fra københavn

Se våre tilbud her. Reserver ditt Hotell i København online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn en perfekt opplevelsesgave!


Cruise fra københavn

Cruise til København for 2. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag!


Opplev for eksempel Norges spektakulære kystlinjen fra første stund med et cruise til magiske norske fjordene. Eller opplev imponerende arkitektur til det kulturelle Baltikum. Få den ultimate naturopplevelsen med et cruise over polarsirkelen til Nordkapp eller et eventyrlig cruise fra København over Nord-Atlanteren til USA. Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av. Bli med på et spennende cruise fra København ! Nyt livet på kafé, dra på shopping, kos deg med smørrebrød og øl, opplev Kødbyen og besøk den Lille Havfrue, før du utforsker spennende nye steder på cruise fra København.


Cruise fra københavn

Oplev fx Norges spektakulære kystlinje fra første parket på et krydstogt til de fortryllende Norske Fjorde. Eller oplev imponerende arkitektur på et cruise til det kulturelle Baltikum. Få den ultimative naturoplevelse med et krydstogt over Polarcirklen til Nordkap eller et eventyrligt krydstogt fra København over Nordatlanten til USA. Reis i vikingenes fotspor på en spektakulær seiling ut fra København , innom de norske fjordene,. Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten.


Krydstogt fra København. DFDS seiler fra Oslo til København hver dag. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Beste cruisetilbud!


Fra lekne familier til par på romantisk ferie, her er noe for alle. Utforsk aktivitetene våre her! Ro ned og slapp av. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


Bli inspirert og kjøb gaven her! Få julestemning om bord på vår hyggelige elvecruisebåt. Oppleve tre land med forskjellige julemarked og få gode minner langs Donau.


Cruise fra københavn

Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17. Opplev København fra vannet på 1-times kanalcruise og se hvordan nåtid og fortid kommer sammen mens du reiser langs idylliske kanaler, og passerer mange av byens landemerker, gamle og nye.


Reis fra Ved Stranden eller Nyhavn før du reiser i noen av byens mange vannveier. Petersburg til Tallinn. Et cruise i Østersjøen er fylt med en fargerik historie, lange tradisjoner og rik kultur. MSC Opera seiler først fra København til Warnemünde. Unn deg en pause fra hverdagen med et cruise til København denne høsten.


Nyt en god lunsj med noe godt i glasset før vi setter kursen hjemover! Geirangerfjorden og i Ålesund – på rejsen til Nordkap, hvor solen aldrig går ned om sommeren. Nordens største cruiseportal. Gå ikke glipp av denne sjansen! Vi tilbyr nå en eventyrlig 2-netters før- cruise -pakke med Regent: Opplev Belmond Venice Simplon-Orient-Express fra Paris til Venezia, hotell i Venezia og 10-netters All Inclusive cruise med fantastiske Seven Seas Splendor!


Eurodam er med andre ord et kjent syn i Oslo havn i disse dager. Harwich med MS Ryndam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg