fredag 14. juli 2017

Hvem kan slå aamodt og kjus programleder

Vanligvis ville hverken Aamodt (42) eller Kjus (42) ha trekt seg fra en konkurranse, men under den kommende sesongen er det nettopp det som skjer. To av Norges største ikoner samles nå for første gang for å underholde det norske folk på TV. Det er klart vi gleder oss, sier TVNorge-sjef Harald Strømme i en pressemelding. ALDERSGRENSE: TILLATT FOR ALLE.


Skal lede X-Factor til hsten - kultur - 14. Her kunne vanlige nordmenn utfordre Ylvis-brødrene i en rekke varierte og utfordrende konkurranser. Klarte noen å overvinne dem, kunne de vinne opp mot en million kroner. Programmet gikk to ganger i uka, på mandager og tirsdager.


Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Hun blir programleder for Big Brother. Hun har også produsert og regissert en rekke serier. Etter at Aamodt la opp har han vært brukt som ekspertkommentator og programleder , hovedsakelig for NRK.


The Ylvis brothers are competing in various disciplines against the former alpine skiing champions. Sammen har de to døtre og en sønn. Aamodt og Lasse Kjus til en rekke ulike konkurranser. En av de klare utfordrerne som de to gutta ser for seg.


Norwegian TV - Duration: 6:18. Konseptet i dette programmet. Det gjorde hvertfall, jeg, sa Sandra og lo. Se og Hør hvor stort det var å bli far.


Kjetil André og Stine har to barn sammen, Erle (8) og Axel (4). Jeg er blitt flinkere i farsrollen. Avslørt som ny programleder i dag.


Under TVNorges vårlansering onsdag, ble det annonsert at gravide Pia Lykke skal gjøre comeback på TV-skjermen. Lykke, som tidligere har ledet Skal vi danse. Til høsten går hun over til søsterkanalen FEM, der hun skal lede Big Brother.


Frilans programleder , journalist i NRK, Podkast. I januar kom sønnen Martin til verden, og til våren er Lykke aktuell med sesong nummer tre av den populære serien. Etter å ha lagt opp som utøver har Aamodt jobbet mye som ekspertkommentator og programleder. I Aamodts foredrag får du høre historien hans og hvordan han har klart å bli en av verdens mestvinnende alpinister. Hvem kan slå : Kjetil og Ingvild konkurrerer om å få flestpå facebook.


VGTV på facebook Send oss din video Hjelp. Dokumentar Live Nyheter. Du kan være publikum, og få med deg spektakulære øvelser i kjente og mindre kjente idrettslige sjangrer når det alpine radarparet setter norske idrettskjendiser på prøve.


Svar til “Innspilling av Hvem Kan Slå Aamodt Og Kjus. Når komner det nye episoder av hvem kan slå åmot og kjus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg