tirsdag 25. juli 2017

Ofte feber hos barn

Presise og raske termometer for måling av feber. Slik måler du feber hos barn. Alvorlighet av feber som tegn i seg selv er noe som ofte overvurderes av både foreldre og helsepersonell. Det er et svært vanlig sykdomstegn, men ingen sykdom i seg selv. Ca annenhver uke, noen ganger oftere, blir hun enda hvitere, får ringer under øynene og da kommer feberen alltid.


Ofte feber hos barn

Hun er gjerne i ok allmenntilstand og feber er maks 3 men har dårlig matlyst og kan ofte virke sliten. Ofte kommer feberen fredag etter bhg, og ofte etter dager der har skjedd mye(eks.julaften, nyttårsaften, etter lekelanosv). Eldstemann er alltid frisk som en fisk, men lillebror har så ofte feber. Skriver ofte for jeg syns det et vanskelig å vite hva som er vanlig.


Det er samme greia hver gang med plutselig feber rundt grader. Han klager på vondt i hodet. Jeg kan se han har. Barn får ofte feber.


Ofte feber hos barn

Hos barn er temperaturreguleringen mer ustabil enn hos voksne. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand. Enkelte barn får lett feber , sånn er det berre.


Av og til var guten dårleg, han har vore ein del plaga med falsk krupp, men andre gongar var han i fin form. Her får du vite hva som er viktig å vite om feber hos barn. Forhøyet kroppstemperatur er et vanlig fenomen og sjelden farlig, men kan være ubehagelig for barnet. Høy feber er kroppstemperatur på grader eller høyere.


Ofte feber hos barn

Kreft hos barn utgår ofte fra umodne og primitive celler som likner fostervev. Leukemi behandles nesten utelukkende med cellegift (i sjeldne tilfeller også med stråling). Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere indikator på hvor sykt barnet er enn selve temperaturen. Faktisk hjelper økt temperatur immunforsvaret med å arbeide mer effektivt. Pass på å gi rikelig med drikke når barnet ditt har feber for å hindre uttørring (dehydrering).


Litt mer om feber hos barn. Hvorfor får barnet mitt feber ? Kroppen prøver å øke kroppstemperaturen så mye at virus og bakterier ikke kan overleve. Sykdommen krever ingen behandling. Les mer om feber i brosjyren ”GODE RÅD når barnet ditt har feber ”. Ufarlige, men ofte plagsomme hudforandringer.


Ofte feber hos barn

Unntaket er barn med brennkopper som er så utbredte at de ikke kan tildekkes. Feber skyldes som regel en infeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg