onsdag 19. juli 2017

Lage påskepynt

Nordens største utvalg! Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, hobby, kontor og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad.

Bli inspirert til hva du kan lage på årets påskeverksted Annonsørinnhold i. Snart er det påske,- her skal det pyntes! Forslag til påskepynt som barna kan lage og andre formingsaktiviteter i forbindelse med vinteren. Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Håndavtrykk av små hender er morsomt å ta vare på.


Enda morsommere blir de når man kan lage figurer ut av de! Utstyr: Papir i ønskede farger, saks, fingermaling, lim, diverse til å lage øyer og nebb, som f. Her er de beste Pinterest-ideene til påskepynt som du kan lage selv!

Her får du en smaksprøve på av bildene, som vi har gruppert etter tema. Det gir også litt innsikt i hva slags påskepynt som er vanlig å lage i barnehagen. Innlegg om lage påskepynt med barn skrevet av Katja. Da er det påske igjen og den kom litt kastet på meg siden jeg hadde skrinlagt å dra på hytta og skulle gå for hagekos i stedet. De fineste påskeblomstene Gjør hjemmet ditt til en frodig oase!


Samle familien og la påskekreativiteten få fritt spill. Lag din egen påskepynt. Påsken er en opplagt anledning for felles aktivitets-kos med barna, og derfor finner du her mange varer og idéer til påskepynt , der selv de minste kan være med. Slik pynter du påskebordet. Få det fint på spisebordet i påsken.


Foto: Redaksjonen Gjør ekstra. Det er gøy å lage påskepynt sammen med barn eller barnebarn. På Sjølingstad Uldvarefabrik selger vi filt, garn og ull i fine påskefarger.


Her er noen ideer til hvordan dere kan bruke den. Filtkyllingene øverst er laget av elever fra Nyplass skole. De har brukt hobbyfilt og filtnål, inni kyllingene har de lagt litt sjoddi (resikulert ull).

Snart kommer påsken til oss og jeg har hatt lyst lenge i den forbindelse å lage noe påskepynt til huset. Men jeg hadde ikke lyst å bruke så mye penger på å kjøpe masse nye ting inn. Jeg søkte på nettet og fant denne siden: Spottedcanary. Påsken er rett rundt hjørnet, og lysten til å fargelegge hjemmet med påskekyllinger, egg og påskeliljer kommer snikende. Selv om favorittene fra i fjor eller flere år tilbake skal frem i år igjen, er det alltid herlig med litt påskepyntinspirasjon og pynte på en ny måte enn tidligere – eller få noen nye ideer til ting man kan lage selv.


Linvimpel med påske i trykkbokstaver ( nydelig håndarbeid ) er laget av Idyll på Landet som også har en egen eplabutikk. Ytterst på hyllen holder denne lille strikkede kyllingfamilien hus. Hos Panduro Hobby og Kreaktiv finner du mange ideer til inspirasjon og glede.


De har også praktisk sett med alt som trengs for å lage sin egen påskepynt. Barna kan blant annet lage egne påskeharer eller male sitt eget påskeegg med plass til påskesnop i! Hadde ikke noen videre plan på hva vi skulle lage og hadde heller ikke forberedt noe eller kjøpt inn noe, så her måtte det improviseres og brukes det som fantes i og rundt huset. Med den største duskelageren (se mal) kan du lage store dusker som du lager en frisk påskebukett av.


Plukk kvister ute som du trer duskene på. Bruker du dusker i alle størrelsene og mange kvister kan du lage en stor og bugnende bukett. Norgesglass gjort om til søt påskepynt. NÅLEFILTING – perfelt til å lage påskepynt av.


Hvordan du kan lage disse søte nålefilting figurene kan du blant annet se mer her. Flere dekorasjoner til påske. Er det noen kreative der ute. Og har noen forslag til noe annet å ha karse i enn avskåret melkekartong.


I går var jeg en runde på jakt etter kreative forslag til påskepynt. For med én gang de første gule tegnene kommer, begynner tankene å spinne rundt påske! Og selv om jeg allerede har plenty av påskepynt fra tidligere år, er det jo alltids moro med noe nytt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg