mandag 9. desember 2019

Tips til interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. De tok rett og slett tak i det klassiske og erkebritiske, og snudde det på hodet.


Resultatet er eksentrisk og fabelaktig, med crazy mønstre og luksuriøse tekstiler, og interiør som virkelig skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Enten du kjører full maksimalisme, eller bare fresher opp stua med én pute. Trenger du hjelp til å pusse opp? Har du en stor stue? Trekk sofaen din ut i rommet!


Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.

Vi pynter både hager, stuer og kjøkken med lys, kranser og julepynt, men baderommet blir ofte glemt. Pynter du badet med en krans, julekuler, håndklær med julemotiv og duftlys vil julestemningen nå nye høyder også her. Vi gir deg tips til hvordan du med enkle midler kan ta julen helt inn på badet. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Se vårt brede utvalg og kjøp i dag! Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Tusen takk for at du besøker bloggen min. Håper du blir inspirert! Tekstiler i små rom bør gjerne gå ton-i-ton med fargene på veggen, eller ha tilnærmet lik farge slik at de ikke stjeler oppmerksomhet og fortetter rommet.


Men legg gjerne vekt på teksturen i gardinstoffet, eller tekstilene du har i rommet. De kan markere en fin bruddlinje i et interiør som ellers går i en jevn fargepalett. I en tid hvor trender strømmer inn over oss kan det være godt med elementer som er varige og enkle å tilpasse.


Lurer du noe i forbindelse med oppussing? Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer!

Få inspirasjon til ditt eget interiør , sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Det er ikke bare lystige saker som glitter, marsipangriser og pepperkaker som er i høysesong i desember. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. På IKEA finner du et stort utvalg av møbler og interiør av høy kvalitet til en lav pris.


Du finner massevis av inspirasjon på nett og i varehusene. Bli oppdatert på de nyeste interiørtrendene og få tips som gjør hverdagen litt enklere. Besøk oss i varehus eller på vår interiørbutikk på nett - IKEA. Lesernes beste interiør -ideer Vi har plukket ut tredve av bidragene vi fikk inn i BoligPluss-utfordringen forrige måned.


Få DIY-inspirasjon her! Man trenger ikke bytte ut hele kjøkkenet for å få det fint. Ofte kan små forandringer gjøre en stor forskjell.


I dag deler jeg mange gode tips og idéer for å fornye kjøkkenet, uten å bytte det ut. Del gjerne om du blir inspirert. Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger.


Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg