mandag 9. desember 2019

Grov eplekake

Saftig eplekake er alltid en suksess hos store og små. Finn oppskriften her! Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Reserver ditt Hotell i Grov online.


Grov eplekake

Sunn eplekake er faktisk ganske så sunn - og et godt alternativ til deg som egentlig ikke skal spise kake;-) Her har du både grovt sammalt mel, fint sammalt mel, havregryn og solsikkekjerner. Og masse epler, selvfølgelig. Eplekake med grovt mel. Bunn 1g smør 1g sukker egg g hvetemel 1g sammalt hvete, grov ½ ts bakepulver Fyll 3. Dette er en eplekake med mye eple, passelig med sukker, havregryn og grovt mel samt helt naturlige ingredienser.


Oppskrift av Lise von Krogh, lisevonkrogh. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


En god eplekake går aldri av moten! Jeg husker jeg bakte eplekake etter eplekake da jeg var liten jente, og det var alltid denne oppskriften jeg brukte. Denne kaken er også en av de aller første jeg publiserte her på Det søte liv.


Bruk en ukokt spagehtti, en tannstikker e. Er den ferdig stekt så henger det ikke fast noe fra kaken når du tar den ut - og hvis det gjør det, så steker du den litt til. Innlegget er fra bloggens spede barndom, da jeg var i mammapermisjon og kun hadde et enkelt kompaktkamera til å ta bilder med. Har du en oppskrift på eplekake med vaniljekrem inni? Tror deigen er en del fastere, nesten som paibunn, slik at du klemmer den ut i formen. Også har man eplebiter oppå der igjen, og et lag med vaniljekrem utover.


Grov eplekake

Tilslutt legges et lokk av samme deig over. Høres dette ut som noe du har oppskrift på? Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Dessuten er verken jeg eller barna tilhenger av varme eplebåter. Jeg elsker eplekake , men eplebåtene ligger alltid igjen på tallerkenen… I dag har jeg derfor i stedet funnet meg en oppskrift på grove matmuffins med eple og kanel, som jeg vil dele med dere. Kjempegode og grove muffins med epler som du kan ha til frokost, som turmat, til lunsj eller når du måtte ha lyst på noe godt og mettende.


Grov eplekake

Gode matmuffins til matpakken. Grnne og rde epler frisker opp eplekaken. Sunn eplekake Det ste liv Sunn eplekake er faktisk ganske s sunn - og et godt alternativ til deg som egentlig ikke skal spise kake -) Her har du bde grovt sammalt mel, fint sammalt.


Bokmerk permalenken. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Slik gjer du: Sett ovnen på 1grader.


Man setter alltid stor pris på å få servert saftige kaker. Her er oppskrift på eplemuffins (eller cupcakes) med kanel, som er fint å ta med på dugna servere i barnebursdagen eller fryse ned og ha på lur til når du får overraskende besøk. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg