mandag 9. desember 2019

Reise til thailand med baby

Ving har nærmere reisemål i Thailand. Skreddersy din reise på ving. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet!


Se våre gode vinter tilbud og bestill billett her! Denne gangen besøkte de Koh Tao, en liten øy som er spesielt kjent for flotte dykkemuligheter. De største øyene har sykehus.

Før man reiser til de thailandske øyene med baby , kan det være lurt å undersøke hvilke muligheter man har for å få helsehjelp på stedet. Nordmenn er et reiselystent folk, og har økonomiske midler til å reise. Flyreisen er lenger enn til europeiske feriesteder, men varmt klima, vennlige thaier, nydelig mat og gode priser kompenserer for den lange reisen. Thailand nevnes nå like hyppig som Kanariøyene og Hellas.


MMR-vaksine før reise ? Hvis du reiser med en baby eller smårolling og ikke har tilgang til vaskemaskin, bør du vurdere å ta med klær for en dobbelt så lang periode som du skal være borte pluss et ekstra skift til håndbagasjen. For eldre barn trenger du ikke så mye, men du må fremdeles beregne minst ett rent antrekk per dag. Skal selv reise til australia, når barnet er halv annet år.


Ser ikke det store problemet i det heller.

Om folk ikke tåler litt barnegråt og bæsje lukt får så være. Det blir deres problem :-). Det hører med til sjeldenhetene at ett barn gråter og gråter fra flyet letter til det lander, enten det er til thailand , spania eller danmark.


Vi reiste da førstemann var mn og det gikk veldig fint. De første mnd hadde jeg nok med å sette meg inn i de nye rutinene, og jeg husker det var litt stress med babyen på mnd i den varmen. Har barn, store som er sene i seng og to små som er grytidlig oppe. Kanskje kjedelig, men vi gleder oss og prioriterer dette. Les også: Reise med barn – dette bør du tenke på.


Pakkeliste for større barn La gjerne barnet få være med på å bestemme hva det skal ha med seg på reisen. Barnet kan gjerne bære de lette og morsomme tingene i en egen ryggsekk, så kan du ha klær og andre nødvendigheter i din bagasje. Sjekk at barnets sekk ikke er for tung. Nysgjerrig på hvem vi er?


Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Han sier også at tilbudet til for tidlig fødte er også nokså vekslende i enkelte lan så man bør tenke nøye gjennom om det er nødvendig å reise til Syden i siste del av svangerskapet. Reigstad mener et friskt barn kan tas med på flyreise få uker etter fødselen, men at man bør stille seg noen spørsmål før avreise.


Foreldre må selv, eventuelt i samråd med egen lege, vurdere om eller hvor de vil ta med seg barna på reise. Dersom man velger å reise må foreldrene i samråd med helsepersonell diskutere behovet for eventuelt å fremskynde vaksineringen.

Utnytt feriedagene og reis bort i juleferien. Vi har mange reisemål og hoteller du kan velge mellom. Mulighetene er også mange dersom du vil feire jul eller nyttår i en storby. Se utvalget vårt og bestill storbyferien her.


Det går direktefly fra Oslo til Phuket, og det betyr mye når man reiser med en baby. Personlig synes jeg Phuket er litt for kjedelig og altfor turistifisert, samt at strendene her ikke er så lekre som andre steder i Thailand. Men for all del, Phuket er en bra base for familier som vil ha det trygt og godt.


Khao Lak, Phang Nga, Thailand. Men det er fullt mulig å få til en behagelig flytur. Ta med kosedyr, høretelefoner, skjerm, aktivitetsbok og skift. Populære reisemål til din reise med baby Selv om det kan virke skremmende å dra på ferie med baby , spesielt for førstegangsforeldre, kan din babys første ferie bli en deilig opplevelse uten stress. Du må bare planlegge godt og følge et par grunnprinsipper.


Overalt hvor vi kommer blir vi møtt av et smil og en hyggelig wai-hilsen. Dette er thaienes måte å hilse på der håndflatene møtes foran brystet. Og vi føler oss virkelig velkomne i Thailand. Selv når vi velter inn i overdådige hotellresepsjoner med barn på slep.


Hier erfährst Du alles zum Thema Reisen mit Baby oder Kleinkind nach Thailand. Tipps und Information zu Themen wie z. Langstreckenflug, Sonnenschutz, Mückenschutz und vieles mehr. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg