torsdag 26. desember 2019

Svinekjøtt fløtesaus

Svinekjøtt fløtesaus

En enkel og fløyelsmyk fløtesaus som passer til både kjøttboller, kylling og kalkun. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Derfor var det ikke uvanlig å bruke svinefilet når jeg skulle lage middag. En rett som av og til sto på menyen når jeg skulle lage noe godt var svinebiff med fløtesaus. Kjøttet surres i fløten.


Svinekjøtt fløtesaus

Du kan også bruke ferdigstrimlet svin, da blir det enda billigere, men med fileten får du større og finere biter i retten. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring.


Ha i soyasaus og smak til med salt og pepper. Passer godt til svinekjøtt. Prøv deg fram etter de retningslinjer Christopher Moestue gir, og la for all del ikke den evindelige juleribba og skinkesteik med surkål ødelegge de ellers eksellente muligheter til å ha det moro med gris. Svinekjøtt er svært mangfoldig og kan benyttes i en rekke sammenhenger.


Biff i fløtesaus er skikkelig kosemat. Skal du overraske med en romantisk middag eller synes du fortjener noe ekstra, er dette en verdig rett. Sist søndag hadde vi lyst på en skikkelig tradisjonell middag. Noe litt kraftig å varme seg på med en god og fyldig saus.


I fryseren fant jeg en indrefilet av svin som jeg tinte, og så rørte jeg sammen en gryte etter egen gane. Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Mål opp liter kraft av buljong terning. Kok opp kraften og tilsett hvetemel ristet ut i litt vann. La sausen småkoke ca minutter.


Ha i fløte og smak til med salt og pepper. Flere gode retter med svinekjøtt finner du her. Rykende fristende gryteretter.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev. Sett ovnen på 2grader Salte og pepre kjøttet Fres hele indrefileten i smør til den blir gyllen Legg den i en ildfast form sammen med f. Fres strimlet svinekjøtt i flere omganger og legg det til side.


Fres grønnsaker raskt og sett til side sammen med kjøttet. Ha sukker, soyasaus, eplecidereddik, kjøttbuljong, maisstivelse og ananaslake i stekepannen, bland det godt sammen og kok opp. Legg kjøtt, ananas og grønnsaker i sausen og la alt bli gjennomvarmt.


Kremet gryterett med svinekjøtt , sopp og løk smaker fantastisk uansett om du serverer den med ris eller potetmos. En middag på under minutter! Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. Dette er likevel bare en pekepinn.


Svinekjøtt fløtesaus

Svært mange retter av svin og kalv tilberedes identisk med lyst fuglekjøtt, og vintypene kan derfor overlappe hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg