onsdag 25. desember 2019

Guttenavn internasjonale

Vi velger mer og mer internasjonale navn, og det er særlig USA vi lar oss inspirere av. Kanskje finner du et navn til ditt barn fra den amerikanske navnetoppen? Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. På jakt etter et langt navn til babyen din? Jeg og min kjære venter en gutt til sommeren, men klarer ikke å bestemme oss for navn.


Har hatt noen forskjellige forslag, men blir ikke enige om ett navn som vil passe perfekt til han. Internationale guttenavn? Anonymforum - Skravle. Muslimske guttenavn, har du noen forslag?


Samtidig kommer internasjonale navn mer og mer på banen. Blant de nyeste navnene finner vi Neo,. Høyt på listen over fremtidige guttenavn har han blant annet Alvin og Oliver. Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23.


En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn.


Guttenavn internasjonale

Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Leter du etter gamle guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Vi sliter litt med å gi navn på vår lille gutt som kommer neste måne far er fra kongo og mor er norsk så vi vil gjerne ha ett litt internasjonalt navn og liker begge litt spesielle navn. På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn.


Min venninne har et internasjonalt fornavn. Hun giftet seg med en muslim og tok hans etternavn. Når hun nå søkte jobb kom hun ikke på et eneste intervju enda hun var mer enn godt nok kvalifisert til stillingen. Så testet hun med å bruke pikenavnet sitt - intervju og fast jobb med en gang.


Ikke si det er tilfeldig! Utbruddet av Wuhan-viruset er en internasjonal folkehelsekrise 20:Verden Kvinne krever at Donald Trump avgir DNA. Guttenavn som kan komme inn blant de 20. Vi står så fast med valg av navn. Far er fra USA, men jeg ønsker et navn som lyder fint på norsk også.


Tenk å ha med noe sånt å gjøre, fysj! Jøss, hva har du røyka, da? Emma, Sophie og Lucas er noen av de populære internasjonale navnene. Er det slik at vi henger etter Sverige på noen måte?


Guttenavn internasjonale

Jeg tror ikke vi henger etter, men noen populære navn kommer fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg