tirsdag 17. desember 2019

Ferie i usa

Opplev det storslåtte USA. Se de spennende reiseforlagene våre. Bestill og samle poeng. Gjør turen til Sedona uforglemmelig. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


På ferie med barn i USA.

Få steder har like mye å se, gjøre og oppleve. I Disney World i Orlando venter et gigantisk tilbud av fornøyelsesparker, aktiviteter og underholdning for hele familien – området er faktisk større enn Manhattan! Vi gir deg tips og triks og minner om alt du må huske på.


Her kan man feriere i ukesvis, avhengig av hvor mye man vil se og gjøre. Men med dagens flyforbindelser går det også an å ta en langhelg for eksempel i New York, byen, som i flere betydninger, har noe for enhver smak. Vi jobber både med privatpersoner, grupper og firmaer. Ta kontakt for en hyggelig reiseprat!


Lønnsmottakere i Finland har lengst ferie med dager betalt ferie og opp til lønnede høytidsdager i året. Også i Frankrike og De forente arabiske emirater er dager minimum.

Minst ferie er det ifølger Mercer i Filippinene, der arbeidstagere har krav på bare fem dagers ferie i løpet av året. Denver skryter av å ha 3soldager i året, så hvis du vil reise med barn og utforske naturen, er dette et perfekt reisemål. TOGET: Den tredagers reisen med California Zephyr fra Chicago til San Francisco er USAs flotteste togreise. Enten du vil på storbyferie, badeferie eller en aktiv ferie , og i forhold til om du ønsker å reise med bil, bobil eller på en rundreise sammen med andre. Les mer om Nord-Amerika her.


Vi er Norges største spesialist på reiser til USA. Få et tilbud på reisen din. Skreddersy din egen ferie med oss. Finn ferieaktiviteter i Sedona. Kjapt og lekende lett å booke med.


Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Men det finnes skjemaer som er obligatoriske å fylle i for å få reise inn i landet. Men går reisen til USAs østkyst, er New York City et must, på samme måte som Frihetsklokken i Philadelphia, Casino- og badebyen Atlantic City, Det hvite hus i Washington DC eller naturen omkring Niagara Falls og nasjonalparken Shenandoah. Man kan tilbringe en hel ferie i berømte fornøyelsesparker og i store Shopping Malls.


Men der er mye mer å finne på i Florida enn kun det. Vi anbefaler for de aller fleste typer ferie her å leie bil, avstandene er store. Mulighetene er så mange, mange kombinasjoner…og dette er noe av de… Miami Det er lett å la seg forføre av Miami.


Retten til å utsette feriedagene gjelder lovbestemt ferie etter f erieloven § normalt ferieuker og én dag, og én ekstra uke for alle over år.

Husk at ferie i utgangspunktet er fritid uten lønn. Hensikten med feriepenger, er at de skal erstatte manglede lønn når du tar ferie. USA er landet som har alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg