mandag 16. desember 2019

Helfo fysioterapi

Hvilke takster du kan kreve refusjon for går frem av følgende forskrift: forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi m. I tillegg må ridestedet der behandlingen gjennomføres være godkjent av kommunen. Du finner dem på den siden som omhandler refusjonsområdet du vil søke på. Vi er fire fysioterapeuter og en manuellterapeut.


Manuellterapeuter har anledning til å kreve takst A8a (manuell terapi) og A8b (takst for tidstillegg utover minutter).

Takst A1 A1h, Aog L-takster kan kreves fra den dato tilleggskompetansen er registrert i HPR. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Noen av disse er driftsnødvendige, andre registrerer ulike forhold ved bruken av nettstedet. Helfos skjemaer er nå digitale. Dersom du ikke ønsker å benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dette i nettleseren din.


De har enten driftsavtale med kommunen (avtalefysioterapeuter), eller de arbeider uten slik avtale. Vi har også ansatte uten driftsavtale, og ingen venteliste.

Velkommen til Åsane Fysioterapi. På instituttene kan det være fysioterapeuter både med og uten kommunal avtale. Spør når du bestiller time.


VI har en treningssal innredet med helt moderne treningsapparater, Smart card fra kvalitetsleverandør HURhelse. Informasjon om psykomotorisk fysioterapi finner du i denne brosjyren og i filmen under. Om tilbudet Innbyggere i Arendal kommune som bor hjemme kan få fysioterapi. Tromsø Fysioterapi er en helprivat klinikk, lokalisert midt i Tromsø sentrum. Vi har bred kompetanse og erfaring innenfor muskel- og skjelettplager.


Vi tilbyr individuell behandling samt ulike gruppetilbud. En fysioterapeut behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Som fysioterapeut gir du behandling som er basert på en grundig undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.


Fysiosenteret Mjøndalen er en sammenslåing av Nedre Eiker Fysikalske institutt og Mjøndalen Fysioterapi. Vi har beliggenhet i Hermannsenteret sentralt i Mjøndalen. Lokalene er på 4kvm, og er fordelt på behandlingsrom og treningsavdeling.


På Fysiosenteret er vi åtte fysioterapeuter. Størrelsen på egenandelen følger av forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi , og justeres hvert år per 1.

De har i hovedsak én side for helseaktører og én for privatpersoner. På denne måten er det lettere å finne frem til informasjonen som er relevant for hver enkelt. På sidene deres kan man blant annet finne info om regler, frikort og takster. Brogaten Fysioterapi er lokalisert i Fredrikstad sentrum. Vi er et institutt med lange tradisjoner.


Alle våre fysioterapeuter har refusjonsavtale med det offentlige. Kontakt oss for timeavtale. Jeg har arbeidet i mer enn år som kliniker i privat praksis. I tillegg til fysioterapeututdanningen, har jeg et årsstudium i psykologi fra universitetet i. Marihøna fysioterapi drives av fysioterapeut Alie Holden, som har en driftsavtale med Fredrikstad kommune.


Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg