onsdag 18. desember 2019

Tips til aktiviteter for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Men det finnes flere aktiviteter som ikke nødvendigvis krever så mye mer som du kan gjøre med barn fra år og oppover. Finn laveste nettpris her. Her er tips til hva du kan gjøre ute sammen med barna dine i sommer. Og dersom regnet høljer ne finnes det alltids mange aktiviteter for barn innendørs.


Heldigvis finnes det morsomme aktiviteter for barn som kan gjøres inne.

Her er ti forslag til innendørsaktiviteter for små barn hjemme, for foreldre som ønsker litt fri en regnværsdag. Når været endelig spiller på lag, finnes det også flerfoldige aktiviteter barna kan finne på utendørs. Torbjørn har gitt ut flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen, blant annet “Harvest Hakkespettbok” sammen med de andre i Harvest Magazine.


Boken er fylt med tips , råd og ideer til friluftsliv med barn. Spikking Litt forberedelser med kniven, så er selv de yngste klare for spikking. Det finnes mange morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter for barn i Oslo. Besøk for eksempel TusenFry Teknisk Museum eller Oslo Reptilpark.


Tips til aktiviteter for barn.

Her finner du tips til aktiviteter du kan gjennomføre i barnehagen og prosesser som hjelper deg videre med prosjektarbeid. Jeg ønsker å gi så mye inspirasjon veien videre til alle som er opptatt av Reggio Emilias barnehagepedagogisk praksis, dokumentasjon, rom som 3. Barn og unge bør være fysisk aktive i minst minutter hver dag. Minst tre ganger i uken bør det legges til rette for aktiviteter med høy intensitet som gir økt muskelstyrke og som styrker skjelettet. Aktiviteten bør være med moderat eller høy intensitet.


Barn under år som er medlemmer i DNT bor gratis på selv- og ubetjente DNT- hytter - Barnas Turlag arrangerer turer for familien hele året på over 2steder landet rundt. Og de fleste turene er helt gratis! Det er sunt å kjede seg litt. Kreativitet er noe man må øve på. Håper dere fant et par nyttige tips her.


Hun har mange tips til aktiviteter man kan gjøre innendørs i ferien, men hun forteller at det aller viktigste er å være sammen, og kanskje senke skuldrene litt. Dagens barn blir overstimulert av tv, data og annen media, så det at mamma sier nå skal jeg ha en liten pause og du kan finne på en lek selv er faktisk en sunn utfordring for de litt eldre barna. Og det er ikke sikkert dere trenger å finne på så mye nytt og morsomt hele tiden. Kulda ligger over oss, men her er det ikke nok snø til aking og slike uteaktiviteter.


Noen barn ble nysgjerrige på snøkrystallene, så da laget vi et prosjekt inspirert av snøkrystaller. Hva: Barnas nysgjerrighet blir til et prosjekt om vakre snøkrystaller. Denne aktiviteten passer i forbindelse med andre aktiviteter om snø, is og vann.

Mange av de eldste barna tar denne aktiviteten med en gang, mens de yngre må få flere erfaringer med vannlek og få god tid til denne leken. Språket vårt har mange begreper knyttet til vann. Følgende aktiviteter gir erfaringer til begrepsdannelsen.


Hvorfor er det viktig at barn i barnehagen er fysisk aktive? Dine forslag til fysiske aktiviteter for 1-2- åringer. Her kan du øve deg på å beskrive hvordan du vil aktivisere barn på et nærmere bestemt alderstrinn og utviklingsområde.


Husk at du også skal fremme glede og lyst til å delta i fysiske aktiviteter. Jeg har nettopp startet å jobbe som pedagog i barnehage, med både små og store barn. Hadde vært så gøy å få til en samletråd her med masse ideer til aktiviteter (gjerne knyttet til rammeplanens områder). Ferdig nettside kommer snart!


Grønn og gratis julekalender med aktiviteter – tips. Leker og aktiviteter. Her får du tips til aktiviteter og opplevelser – ett til hver dag i desember.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg