torsdag 19. desember 2019

Jordmor på engelsk

Vi har én oversettelse av jordmor i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. En høyreist jordmor fra Sudan vet alt som er verdt å vite om fødsler. En prost, en jordmor , seks mødre og ni tunnelbarn foran tunnelen de kom ut fra for år siden. For en måned siden hadde konfirmantene besøk av en jordmor , en nybakt mor og hennes lille barn på to uker.


Prøv ut vår nettbaserte ordbok og se hvor enkelt det er. Oversettelse av ordet jordmorkunst fra norsk til engelsk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Jordmor på engelsk.


Tusen takk, lager babyside p engelsk skj nner dere. Ammeputen er laget av solid skum og. Tittelen jordmor brukes av begge kjønn. På fjerde konsultasjon vil blodprosenten sjekkes på nytt.


Jordmor på engelsk

Her bør du også få mulighet til å avtale en fødselsforberedende samtale og hvor du bør henvende deg for å delta på fødselsforberedende kurs. Du vil også få mulighet til en samtale om amming med jordmor eller lege. Selvom kinesisk snakkes av nesten tre ganger så mange mennesker enn engelsk , er det et mindre innflytelsesrikt språk. Fransk, engelsk , spansk og tysk snakkes av mennesker med ulike nasjonaliteter.


Marta Kristine og Hans Nesje er stammor og stamfar til den store etterslekta vi møter der. Se Helsekontrollen på Tv episoden om doppler til hjemmebruk. Nov Noen som vet hva jordmor heter p engelsk ? Lytt til podcasten UltraLyd – en serie om å være gravid. Blant annet på Jæren har man kalt jordmor nettopp for linnmor. Jahrs egen mor, Else, var overjordmor ved Sarpsborg sykehus.


Hun fortalte at da hun gikk på jordmorskolen i Bergen, fikk de dosert at den riktige historiske skrivemåten var med gj, altså gjordmor. Og da var det ordet omgjorde som var begrunnelsen. Edvard Hoem puster liv i historien, gir den lukt, smak og innlevelse så både epoken og personene står levende for oss lenge etter at boka er lukket.


Norsk- engelsk ordbok. Vår norsk- engelske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede or uttale, definisjoner og eksempler på bruk.


Jordmor på engelsk

Som jordmor kan du jobbe ulike steder i den offentlige helsetjenesten og i privat sektor. De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker. Du kan også jobbe innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Etter fødselen kan jordmor veilede moren om amming og gi informasjon om mors helse etter fødsel og om seksualitet.


Lyd er tilgjengelig for alle engelske ord på denne siden — klikk på hvilket som helst ord for å høre det. Huset under Blåhammaren er eit livsdrama og eit mektig kvinneportrett om husmannsdottera som nekta å bøye seg for bygdesnakket. En jordmor hos oss tar vare på mamma og baby under svangerskapet, så vel som under og etter fødsel. Dette gir baby den beste starten i livet og mor de beste forutsetninger for å kunne nyte hele prosessen. Pensum og annet teoretisk grunnlag i utdanningen vil være på norsk, svensk, dansk og engelsk.


Eksamensspråk, inkludert masteroppgave, er som hovedregel norsk, men kan etter avtale være svensk, dansk eller engelsk. Etter ni månader på jordmorskule gjekk ho heim. Det forventes at studentene skal kjenne til og kunne bruke fagspråk på norsk og engelsk. Du kan velge selv om du vil gå til oppfølging hos jordmor , fastlege eller en kombinasjon av disse under svangerskapet. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med jordmor eller fastlege så tidlig som mulig.


Nasjonale retningslinjer anbefaler første svangerskapskontroll rundt svangerskapsuke 6-12. Flett gjerne inn korte instrukser, beskjeder og spørsmål på engelsk i løpet av uka. Oppmuntre elevene til å bruke engelsk som klasseromspråk, uavhengig om dere har engelsk den timen eller ikke. Teksten In the Classroom inneholder engelske hverdagsfraser, som kan være fine å gå igjennom med elevene i første engelsktimen etter ferien. I amerikansk engelsk , har imidlertid tilkoblinger ble vant til å bety must: I have got to go - Jeg må gå.


Nå sett vi øss og hvile og puste på ei stun imens je rugge vogna, så bror din får en blund. Hun er så snill den stjerna, hu blonke’, kan du sjå? Engelske oversettelser av norske lover.


Lovdata har publisert ti oversettelser av norske lover på lovdata. Flere oversettelser er på vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg