fredag 20. desember 2019

Samiske babynavn

Leter du etter samiske guttenavn? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn.


Samiske navn er stort sett mye lik andre og helt vanlige navn. Jeg er også halvt same og mine slektninger gjennom tidene har ganske ordinære navn. Veldig ofte har de to navn. Etternavnet synes jeg er verdt å vurdere.


Alt du trenger å vite om navn. Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. I henhold til mine samiske aner, ønsker jeg denne gangen å velge et samisk navn på den lille i magen (som vi ikke vet kjønnet på).


Da min samiske far og hans familie ikke lever lenger, har jeg ikke så mange å spørre. Aile og Aigin, dette er vel samiske navn? Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor.


Det var mange som rynket på nesen da de fikk høre navnevalget til yngstemann. Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse er en liste over kvinnenavn som var brukt i norrøn tid. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn.


Utne sier at samiske navn de siste årene har blitt tatt mer og mer i bruk av foreldre med samisk bakgrunn. Men at det også bør være greit å velge slike navn selv om man ikke har samisk tilknytning. Det er lov til å velge samiske navn fordi man synes de er fine, sier Utne. Og brødrene Barry og Max har blitt kjent i Vesterålen, både for navnene og et fartsfylt liv i sine yngre dager.


Men det har ikke alltid vært like morsomt å ha hatt spesielle navn. Med et folketall på millioner mennesker er det stor variasjon av kulturer og språk i Barentsregionen. Også valg av babynavn er forskjellig. Pretty Pacific Islander babynavn for gutter og jenter The Pacific Islander baby navn er rike og symbolske av gudene og steder som er viktige for innfødte. Her er vakre navn for deg.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Dette er en liste over populære navn. Det å velge et navn til den lille kan være vanskelig. For i tillegg til at man har så utrolig mange navn å velge mellom, er det for mange en stor utfordring å finne et navn både mamma og pappa liker.


I denne kategorien er kun navn med norrøn opprinnelse inkludert, det vil si navn med opprinnelse i perioden ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg