onsdag 4. desember 2019

Stikking i underlivet tidlig i svangerskapet

Så lenge dette er en følelse som kommer og går, er det vanligvis helt normalt. I de fleste tilfeller er dette ufarlig, og et tegn på at det skjer mye i livmoren som vokser inne i magen, sier Karin Johansson, jordmor ved Oslo jordmor-og kvinnesenter. Det var bare livmora som utvidet seg sa legen min. Kjente de helt nederst og i lysken.


Så det jeg tenkte på i dag var i alle fall at jeg tror det eneste symptomet som jeg IKKE har kjent enda er stikking i magen, det hadde jeg mye av. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende14. Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. Jeg har jo flere ganger hatt gravidsymptomer, både fantomspark, kvalme, murringer i magen og diverse.


Lagt den til før men tror overskriven var litt misvisende:) Skriv gjerne inn din symtpomer og hvilken dag du er på:). Jeg har sett en liste over symptomer på graviditet her inne, men føler at den er litt mangelfull (ikke ta det personlig du som har laget den), i tillegg til at det hadde vært greit å se når tidligst noen symptomer kommer. Sv: intense stikk i underlivet det kan jo være vanlige kynnere du har (falske rier), detter er normalt mot slutten av svangerskapet.


Men er de veldig vonde og plager deg, kan du jo bare ta en prat med jordmor, evt. Dere som kjente stikking i magennedentil tidlig i svangerskapet. Dette var mitt frste svangerskap, og har ikke kjent en slik stikkende smerte tidligere.


De siste dagene har jeg hatt smerter - og stikninger i underlivet. Rester av svangerskapet kan da ofte ses som klumper og hinnerester i blodet. Trolig ender halvparten av alle befruktninger i abort, men dette skjer så tidlig i graviditeten at kvinnen ikke er klar over at hun er gravid.


Nedpress og buling i underlivet Noen kvinner, spesielt de som har født flere ganger, kan oppleve stort nedpress, og av til også noe som buler litt ut i skjedeåpningen. Underlivet bærer ganske tungt i svangerskapet , og er avhengig av en sterk bekkenbunnsmuskulatur for å holde alt på plass. Flge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling. I to dager har det stikki med jevne mellomrom i underlivet , dvs over skambeinet.


Stikking i skjeden gravid. Unormal mens, tissetrengt, stikking i underlivet - Helseleksikon 22. Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir ogs smerter i underlivet. Kreft-symptomene vi ofte overser.


Urinblren ligger under livmoren, og nr man tmmer blren synker livmoren litt, og dermed ogs hodet til babyen. Det er veldig tidlig enn, og jeg har mange bekymringer. Har du sterke menssmerter eller kraftige bldninger?


Hvis man ikke har fått jobbet med knipeøvelser, og bekkenbunnen er litt slappere – kan både blæren, endetarmen og livmoren presse såpass nedover at skjedeveggen buler litt ut i skjedeåpningen. Oppblåst mage under den første delen av svangerskapet har sammenheng med økt blodgjennomstrømning i skjeden og livmoren. Dette skjer for å gi fosteret optimale forhol men også for at vevet i skjeden skal bygge seg opp slik at det blir tilstrekkelig elastisk til fødselen.


Jeg har hatt dette nå og da i hele svangerskapet , og hver gang jeg prøvde å søke på det så skrev folk ligamentsmerter, helt vanlig! Det er IKKE ligamentsmerter, fordi det føles som om det stikker opp i livmoren, litt som strikkepinner, opp i livmortappen og pulserende? Iallefall sånn det kjennes som meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg