onsdag 11. desember 2019

Halloween fest tips

Inviter til fest , forbered fryktinngytende utkledninger og sminke, pynt og lag spennende mat og drikke. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Halloween - tips og oppskrifter.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Gresskar, godteri, edderkopper og hekser. Her finner du våre tips og oppskrifter til en skummel feiring.

Skal du ha gjester på selveste halloween ? Mange samler venner og eller familie og har en liten feiring på halloween. Smultring på en tråd. Det skal ordnes med skremmende kostymer, det skal lages mat, det skal pyntes og det skal selvfølgelig gjennomføres en skikkelig godterirunde. Barna får kle seg ut som hekser og spøkelser, og de litt eldre koser seg kanskje med god mat og fest.


Har du lyst å finne på noe gøy i matveien har jeg funnet frem til en hel del gode ideer fra flinke bloggere både i Norge og i USA ( og noen av mine). Den siste dagen i oktober feiret kelterne nyttår. Denne dagen feiret de at avlingen var berget, og ifølge sagnet var det denne natten dødens herskere samlet sammen sjelene fra alle dem som hadde dødd i løpet av året og overleverte dem til himmelriket.


Både for voksne og barn.

Eller om du ikke rekker dette, så tror jeg du kan finne noe på f. Billigbutikkene renner over av dekorasjoner med spindelvev, spøkelser, hekser og trollmenn - men skal du kjøpe alt kan det fort bli dyrt. Velkommen til halloweentips. Bruk menyen til venstre for å finne oppskrifter, sminketips, kostymetips mm.


Vi lagde en variant av klementinene i fjor: tegna på ansikt som her, skar av toppen og gravde ut innmaten og tørka før vi fylte med smågodt oppi og delte ut til de som gikk halloween #128578; kjempepopulært! Alt du trenger er litt fantasi. Kjennetegnet på en god fest er at festplanleggeren på forhånd har gjort et grundig forarbeide! Velg gjester med omhu.


Gjestene er alltid den viktigste ingrediensen i en fest. Med en god gjesteliste og noen spennende personer kommer du langt. Det finnes et tonn av videoer på hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg. Choice sitt hovedkontor på Frogner i Oslo, der temaet var norske helter.


Murbygningen ble gjort om til selveste slottet - og var en tro kopi av kong Harald og dronning Sonjas hjem, mens gjestene hyllet sine norske helter ved å kle seg ut som dem. For å opprette et arrangement, trykker du på krysset øverst til høyre på skjermen. Her kan du velge om mellom en bestemt dato eller at vennene dine kan være med å bestemme hvilke dato dere skal ha fest.


Fyll inn navn og tidspunkt på festen. För att få marshmallowspinnarna att stå upp så kan man t. Scooby Doo tar av den läskiga Välkomstdrinken (grön läsk).

Har har vi använt spetstyg och hängt i takkronan och lagt som dekoration längst bordet. Lyktorna har vi pysslat. Er litt grønn på dette, og vil så gjerne lage en bra fest. Noen som kan hjelpe med tips ? Og nei, det behøver ikke være spesielt vanskelig å lage uhyggelig god stemning.


Mine beste tips til mat og drikke, borddekking og dekorasjoner, samt skummel musikk til halloween -festen! Til barnas fest på halloween kan du lage spindelvevsuppe og spiselige marengsspøkelser, og dekke et ikke-skummelt, men bare koselig halloweenbord med de søteste spøkelser. Här får du massor av tips och recept på bål, efterrätter och buffémat till din halloweenfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg