torsdag 12. desember 2019

Ferie i dubai

Velkommen til sol, varme og salte bad i Dubai – året rundt med Ving! Finn ferieaktiviteter i Dubai. Bestill turer og aktiviteter online!


Ferie i dubai

Ikke langt fra hotellene ligger de milelange, hvite og rene sandstrendene – ved Jumeirah Beach er de spesielt flotte. Brettseiling, vannski og dykking i det veltempererte havvannet er bare noe av det du kan bedrive på ferie i Dubai. Dubai er ørkenhovedstaden og kan tilby noe for alle, enten det er for en langweekend eller en lengre ferie.


I Dubai får du sol året rundt og femstjerners luksus kombinert med et arabisk eventyr. Man bør heller ikke legge sin romantiske kjærestetur til Dubai , da det er forbudt å bo sammen eller å dele hotellrom med en person av motsatt kjønn, dersom en ikke er gift eller har nært. Dubai er kjent for sin overdådige luksus, noe det er umulig ikke å legge merke til. Overalt er det flotte femstjerners hoteller, rålekre restauranter og gullbelagte jeg-vet-ikke-hva, men det er likevel mulig å kutte kostnader på en ferie til Dubai.


Ferie i dubai

Flyselskapet Norwegian flyr relativt rimelig direkte fra Oslo. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr. Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai. Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa. Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk.


I Dubai er kollektivtilbudet (t-bane, trikk, buss) godt utviklet og billig å bruke. I Abu Dhabi sentrum er buss et billig, men lite effektivt alternativ. Leiebil eller taxi benyttes i utstrakt grad og er rimeligere enn i Norge. Det finnes buss og taxiservicer som knytter de ulike emiratene sammen. Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er nærmest ubegrenset.


Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten.


Det solsikre klimaet og flytiden på drøye timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. REJS TIL DUBAI OG EMIRATERNE ÅRET RUNDT! Vi tilbyr kun det beste.


Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø. Oppdag en ikonisk attraksjon. Kom deg utenfor allfarvei. Opplev byen fra luften. Gjør din neste reise uforglemmelig.


Få maks ut av sightseeingen! Med Spies kan du rejse til Dubai , lige når du vil, og være væk lige så længe du har lyst. En uge i Jumeirah Beach eller måske en længere ferie , hvor du oplever to forskellige rejsemål. Planlegger du en reise til Dubai ? Utforsk våre beste tips til steder å dra og ting å gjøre i Dubai , og begynn å planlegge din perfekte ferie i Dubai her hos Visit Dubai.


Ferie i dubai

Feriepakker til Dubai. Vil du bestille en ferie til Dubai ? Uansett om du ønsker en romantisk ferie , familieferie eller ferie med alt inkludert, gjør feriepakker til Dubai på Tripadvisor det enklere og billigere å planlegge reisen. Vi holdt oss for det meste til klassiske hurtigmat-restauranter i Dubai Mall der prisene er ca. Her får du en avkoblende ferie med en følelse av luksus.


Ettersom Dubai er stort og bydelenes karakter ulike presenterer vi det som tre områder. Strender, shopping og. Destinasjon Dubai Shopping, restauranter og underholdning i verdensklasse, vakre strender, mystiske ørkener og rike kulturarvsteder – Dubai er en fantastisk feriedestinasjon med noe for enhver smak.


Ferie i dubai

Seks reisemål i Dubai. Det er også mulig å kombinere flere av reisemålene på en og samme ferie. Her finnes det mye å finne på, alt fra golf og vannsport til ørkensafari. Er du interessert i motorsport anbefales Race and Driving School ved Dubai Autodrome. Samtlige biler er utstyrt med barnesete.


Disse taxiene er lett å få øye på ettersom bilen og sjåføren er kledd i rosa. Lei gjerne en rosa taxi en halv eller en hel dag dersom du vil ta med familie på litt sightseeing. Trafikken i Dubai er ganske heftig og det kan være vanskelig å spasere selv korte strekninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg